Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ehliyete bile yeni yazıldım yani daha sıfırım inşallah en kısa zamanda görüşür tanışırız saglıcakla kalın .. yazmış osman abi. hadi 3 gün daha takıl buralarda
:salut:lanet olsun ıcımdekı bu teker sewgısıne makına bakımda yanıden doğucam zaten kikim yne gidiyo f1 ısığını yaksada gıdıo yakmasada gıdıo:silent:r:
hulusı abı yapma sen barı zaten kikim gıtmıs:salut: ısyanlardayım neyse bı ara paslasalım zaten
denız sende rahat ol daha cok el sallıcaz cok gaz cekıcez:cherry:
merhaba arkadaşlar komork pazar günü yuvacıkca mangal planladı.katılmak isteyen pazar günü izmit carrefour markette saat 13:00 da kumanya için toplanacak sonra ver elini yuvacık.görüşmek dileği ile.:cat:
keyifli geziler arkadaşlar,ben gebzedeyim biraz uzak kalıyorum ama sabah vardiyadan çıkmasaydın kesin gelirdim,saglık olsun bundan sonrakilere inşallah..
Keşke herkes katılsaydı.Çok eğlendik,tozlu taşlı engebeli yolları aştık ama o dere kenarında yediğimiz köftenin herbir lokumasına kadar değdi.10 motor 11 kişiydik.Güzel gezi oldu.Hulusi abide katıldı.Oda eğlenmiştir umarım