[Kocaeli - MT]

valla kardeşim ben kocaelidenim ama yalova tarafında karamürseldeyim bana tam ter bi bölge varsa derinceden arkadaşlar bakın yardımcı olun arkadaşımıza motor 09 plaka

Kartepe ızmıtın dogu tarafında kalıyor.Izmıt otobanından boluya gıderken Sapanca dan gıselerde cıkıp masukıye ustunden kartepeye cıkabıılırsın.Bıraz karmasık bır yol ama aktıvıte oldugu zaman hbr verırım.

Buraya yazarsan sevinirim toplanma olduğu zman.. Bende UzunÇiftlikte oturuyorum. Aktivitelere katılabilirim.

arkadaşlar gezi turları hakında bilgi verirseniz sevinirim msn adresime msj atarsanız cok sevinirim [email protected] mesela yarın tur varmı nereye gidiyonuz okuyan ilk kişi msj atmasını sabırsızlıkla beklicem herkeze mutlul günler

Buraya yazarsan sevinirim toplanma olduğu zman.. Bende UzunÇiftlikte oturuyorum. Aktivitelere katılabilirim.

selam dostum bende sarımeşe de oturuyorum gezi varsa gelmek isterim cevap yazarsan sewvinirim

arkadaşlar daha dün 15 motor kefken e gittik.izmit te ki motorseverler olarak www.komork.com adresinde buluşup organizasyon düzenliyoruz. hepinizi bekleriz .

selam ben sarımeşeen timur siteye üye oldunm da yanlış butana basıp 13 ufak gibi göründüm bunu nasıl dzeltirim yardım edersen sevinirim yarın gelmek istiyorum gelebilirmiyim msn adresim [email protected] yazarsan sevinirim cevap bekliyoruım

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende gebzede oturuyorum ama izmitliyim :) herneyse ben tekim buradan eğer gezi falan olursa mutlaka haberim olsun..

yamaha ybr akar....

[email protected]

Bayramınızı En İçten Dİleklerimizle Kutlar KAzasız Belasız ŞEn ŞAkrak Bi Bayram geçirmenizi Dileriz... ..TraKYa MT

:rendeer: :rendeer: :rendeer:

[PANKART]KOCAELİ MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...

Kazasız bol keyifli sürüşler..:cat:
_______________________________________________________________Murat GERGERLİ ve AİLESİ[/PANKART]

.

merhaba kocaeli

gölcükten selamlar.motorumu yeni aldım rodajda şu an cumartesi gölcük selimiye lütfiye akçat yolundan izniğe gitmeyi düşünüyorum.tabiki yağışlı olmazsa.orada imren köftecisi var bilen bilir .düşüncesi olan var mı?:)

@ two-wheeler :

Aramıza Hoşgeldin ; Gölcüğü bilirim ; Benm evim de Karamürselin az ilersinde.. Yaova il sınırında kalıyor bu yüzden.. Gölcükte baya motor ve motorcu var...

s.aleyküm abilerim kardeslerim bende mt ye yen üye oldum ismim okan 17 yasındayım derincede oturuyorum .......

Hoşgeldin OKan.. YAZA DOĞRu Karamürsel taraflarına akarsın artık ..

Selamlar beyler Adım Melih KARAMÜRSELde oturuyorum..bundan böyle bende aranızdayım..etkinliklerinizde bulunma fırsatımız olursa yer almak isterim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar