Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
harbiden bu kocaelinden kimse yokmu buluşup gezi düzenleyelim yada haftada bigün bi yer kararlaştırıp buluşalım yaww ben gebzedenim.. çarşıda gitar magzam var buyrun herkezi beklerim...
arkadaşlar daha dün 15 motor kefken e gittik.izmit te ki motorseverler olarak www.komork.com adresinde buluşup organizasyon düzenliyoruz. hepinizi bekleriz .
Bana da aynısı geldi . Senin e-mail adresine gelen e-postayı doldurup bi adres verilmiş üst te oraya göndermelisin. Sonra active işlemin yapılmış oluyor zaten..
Ramazan nedeniyle yatışta galıba herkes.Ben varım ama genelde kırsal kesımlerde gazlıyorum.Arazıde,ormanda,kumsalda benım ıle gezıcek arkadaslar pek olmadıgı ıcın bende pek yazma geregı duymadım.Ama konu baslıgını sureklı takıp edıyorum.Eğer ızlemek ıstersenız bır gunu Kartepe'dekı motocross ve enduro parkuruna sızlerıde beklerız..
Kartepe ızmıtın dogu tarafında kalıyor.Izmıt otobanından boluya gıderken Sapanca dan gıselerde cıkıp masukıye ustunden kartepeye cıkabıılırsın.Bıraz karmasık bır yol ama aktıvıte oldugu zaman hbr verırım.
herkese selam arkadaslar sizden bi ricam olcaktı kocaelide satılık bi motosiklet var aranızda motordan anlayan biri varsa bi bakabilirmi dicektim durumu nasıl diye. Malum ben ankaradayım oraya gelip bakmam biraz zor olcak. http://www.sahibinden.com/masrafsiz_xt_600_yamahaWQQaXQQ10586709WQQpXQQdisplayitem ilginiz için simdiden tesekkurler