[Kocaeli - MT]

Arkadaşlar nerdesiniz bu güsel yaz döneminde herkes kayıplara karıştı.kocaeli mt duy sesimi :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
harbiden bu kocaelinden kimse yokmu buluşup gezi düzenleyelim yada haftada bigün bi yer kararlaştırıp buluşalım yaww ben gebzedenim.. çarşıda gitar magzam var buyrun herkezi beklerim...

Arkadaşlar gebzeden kaç kişi var olanlar aşagıya yazarsa nerde oldugunuda tarif ederse gebzeliler olarak bir organizasyon yapalım.:mrgreen:

gebze şart degil canım tüm kocaelili arkadaşlar .....

ben varım ya karamürselden:D

mt de zaten ek karamürselli benim galiba

Son düzenleme:
Emrullah abi bak ortam yavaş yavaş şekilleniyo:mrgreen: bi kaç kişi daha oldumu tamamdır . .

arkadaşlar daha dün 15 motor kefken e gittik.izmit te ki motorseverler olarak www.komork.com adresinde buluşup organizasyon düzenliyoruz. hepinizi bekleriz .

redguar kardeşim kayıt oluyom veli izni falan dio anlamadım ya neiş bu yaw...

yaw bu kocaelinden kimse yokmu

Ramazan nedeniyle yatışta galıba herkes.Ben varım ama genelde kırsal kesımlerde gazlıyorum.Arazıde,ormanda,kumsalda benım ıle gezıcek arkadaslar pek olmadıgı ıcın bende pek yazma geregı duymadım.Ama konu baslıgını sureklı takıp edıyorum.Eğer ızlemek ıstersenız bır gunu Kartepe'dekı motocross ve enduro parkuruna sızlerıde beklerız..

Önceki sayflara bakın arkadaşlar... Yeni bir site açmış Kocaeli liler ; O yüzden girmiyolar MT ye artık :p

kartepe nerde yaw adres verde gelelim kardeş pek bilmem izmiti

Kartepe ızmıtın dogu tarafında kalıyor.Izmıt otobanından boluya gıderken Sapanca dan gıselerde cıkıp masukıye ustunden kartepeye cıkabıılırsın.Bıraz karmasık bır yol ama aktıvıte oldugu zaman hbr verırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar