[Kocaeli - MT]

yakındaki arkadaşlar iş yerim yalova altınova hersek tersaneler bölgesinde yolunuz düşerse beklerim çay çorba içmeye veya karamürselden geçicek olursada arayın gelmeden misafir edelim sizleri...tel:0541 41 41 110--0538 33 65 300
msm adresim [email protected]

Aaaa ; Sen bizim ordasın.. Benim evim de Eğitim merkezi Komutanlığının orda .. Herseğe cok giderdim zamanında.. O zamanlar Issız dı tabi :p

tamam kardeş müsait olduğunda görüşelim ozaman ne zaman istersen gel buyur iş yerime beklerim herzaman....

eyw kardeşim msn mi eklersen herzaman konuşur görüşürüz...
kocaelili arkadaşlar hepinize msn de ayrı bi yer açtım açık olanla mutlaka sohbet edebiliriz :queen:

Ekledim dostum...

Arkadaşlar 29 Ekim Cumhuriyet bayramına katılan arkadaşlar varmı :silent:

kocaeli MT merhaba
ben motorumu sattığım için pek katılamyorum ama izmitte arkadaşlar sık sık buluşuyorlar.

bizde buluşmak isteriz görüşmek isteriz tanışmak isteriz richy karkdeşim

ya millet bune ya senede birkaçkez canlanıyo bu topik kar yağmadan şöyle kocaeli mt bi zinik gezisi yapalım ya yada nereye isterseniz kumsal 41 kardeşim ayarlayalım hem tanışalım kocaeli mtden kimseyle görüşemedik bu zamana kadar bak karamürselden ikinci bi arkadaşımızda çıkmış bi gözden geçirelim bu işi tekeriniz düz bassın

ya millet bune ya senede birkaçkez canlanıyo bu topik kar yağmadan şöyle kocaeli mt bi zinik gezisi yapalım ya yada nereye isterseniz kumsal 41 kardeşim ayarlayalım hem tanışalım kocaeli mtden kimseyle görüşemedik bu zamana kadar bak karamürselden ikinci bi arkadaşımızda çıkmış bi gözden geçirelim bu işi tekeriniz düz bassın

kardeş istersen özel msj kutunu bi boşalt msj ım gitmiyo :pr:

iznik gezisi düzenlesek.

1 kasım cumartesi günü hava müsait olursa karamürselde toplanıp iznik gezisi düzenlesek nasıl olur?kocaeli mt ye selamlar.düşüncelerinizi yazın.:cat:

Bir zamanlar her hafta sonu Gezi Yapardı Kocaeli MT li arkadaşlar.. Artık buraya takılmaz oldular ; Kocaeli li arkadaşlar kendilerine Site yapmıslar Cünkü..

Dedim ya ; MSN acınca Kilitliyor PC.. 15 Dakkadır msn açmaya calısıyorum ..

kocaelili motorcular KOMORK sitesinde buluşuyorlar ama site şu anda yapım aşamasında. google'dan aratırsanız siteyi bulabilirsiniz. selametle.

arkadaşlar bu iznik gezisi güzel olur ama gün olarak pazar gününü seçmeniz daha güzel olur diye düşünüyorum..çünkü bizler çalışıyoruz ancak pazar günü müsait oluyoruz...

aynen pazar günü güzel olursa bende gelmeyi düşünebilirim ehliyetimiz yok fakat toplu olursak bişe olmaz sanırım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar