[Kocaeli - MT]

burdayız bolm daha gecen hafta beraberdik noldu ki :silent:

beyler topik 3. sayfaya düşmüş ayıp.
@ilkcanercan gecen pazar yuvacık gezisi vardı geçen seneki gezinin tekrarı. siteyi takip etmiyorsun artık galiba.

Haydı Kocaelı MT kartepenın eteklerınde motocros parkuru yapıldı hafta sonları oraya gıdıyoz gazlamaya gelmek ısteyen arkadaşları beklerız oraya Arslanbey ustunden cıkarken kartepe ayrımına dönuyosunuz 2 km ılerde solda göruceksınız zaten parkuru mesıre alanının olduğu yer.

İşte bır foto geçen haftadan.

slmlar bende kocaeliden kubilay kestim yeni kaza yaptığımdan motordan inip yeni oturdum pc başına mecburen yeni üye oldum kocaeli gölcüktenim

slmlar bende kocaeliden kubilay kestim yeni kaza yaptığımdan motordan inip yeni oturdum pc başına mecburen yeni üye oldum kocaeli gölcüktenim

kardeş geçmiş olsun,umarım ucuz atlatmışsındır bende gölcük yeniköydeyim görüşmek üzere.Bu arada Kocaeli neredesiniz yaw biraz sesiniz çıksın!

Haydı kocaelı mt bu hafta sonu bolu-sarıalanda hıtıt motosıklet kulubunun festıvalıne yokmu gaz acan? 6-7-8 hazıran oradayız

hitit motosiklet kübümü hıımm size iyi eylenceler dostum o klübe pek ısınamadım..

bolu sarıalan gezisini raptorriders kulübü düzenliyor,kocaeliden hiç katılım yok olsaydı bende giderdim,birkaçkişi bir araya gelebilirsek gidelim derim yada bu hafta sonuna biryerlere gidelim, plan yapın ben uyarım.

hitit motosiklet kübümü hıımm size iyi eylenceler dostum o klübe pek ısınamadım..

Neden ısınamadıgını bılmıyorum ama benım ıcın guzel ve sevıyelı bır sıte dıger sıtelere nazaran daha güvenllı kamplarda yarışlarda bırbırlerını gören ınsanlar çok hıtıt'de orta anadoluda kaldıgı ıcın belkıde yakın gelmıyordur sana.

bolu sarıalan gezisini raptorriders kulübü düzenliyor,kocaeliden hiç katılım yok olsaydı bende giderdim,birkaçkişi bir araya gelebilirsek gidelim derim yada bu hafta sonuna biryerlere gidelim, plan yapın ben uyarım.

Hocam raptoriders kulübünü tanımam ama yanlışın var Hitit motosiklet kulubü düzenliyor benim bildiğim Bolu-sarıalan yaylasında bolu kartalkaya otobanından cıkıyosun 20 km sonra yaylaya yanı festıval alanına ınebılıyorsun.Genelde enduro ve cross cular oldugu ıcın pek ılgı olmaz haklısın ama ben gıdıyorum:cat:

Son düzenleme:
kardeş geçmiş olsun,umarım ucuz atlatmışsındır bende gölcük yeniköydeyim görüşmek üzere.Bu arada Kocaeli neredesiniz yaw biraz sesiniz çıksın!

evet kask mont eldiven olduğu için ben baya ucuz< atlattım ama apache'm 600 ytl ye atlattı 120 ile virajda fren koydum (sollamadaydım) yolda bozuk savruldum....bu arada değirmendere de oturuyorum

Son düzenleme:
İznik gezisi öncesi;

yalova-k.mürsel kavşağı çeşme başı!!!!

+200 hız ile sinek bulutuna girmek!!!!
ilk çarpanlar vizörde patlayarak bir çamur tabakası oluşturur,daha sonra gelenler tabakayı kalınlaştırır.en üsttekilerin çoğu hala yaşıyordu.iğrenç bir koku.binlerce sivri sinek leşi!!!!
bir anda dünyam karardı :p

ekledikten sonra gördüm fotolar net değil.durum görünenden daha vahimdi :(

Son düzenleme:
merhabaaaa

arkadaşlar kocaeli derincedeyim burda tanıdığım buyuk motorcu grup arakadaşlarım var bizde katılmak isterizaranıza

kocaeli mt yaz uykusuna yattı dostum kimseden ses yok:D iyi uykular kocaeli mt

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar