[Kocaeli - MT]

heyyy emre uyumuyoruz komorklum en azından ben burdayım :) her zaman olduğu gibi hayalet havva

Arkadaşlar bende artık kabul edersiniz sizlereyim.Sonunda motorumu aldım...:cat:

Hadi Kocaeli MT nerdesiniz Festival yanaşıyoo ,yuvacık barajından yukarlara çıkıp verelim gazı yokmu dağ keçileri nerde bu Enduro cular.

:silent:KOCAELİ MT Böyle değildi :) önceden geziLer olur herkes fotolarını eklerdi :) ama bu aralar bay bi zamandır kimse birlik olamıyor; yeni geziler yapılmıyor sanki

heyyy emre uyumuyoruz komorklum en azından ben burdayım :) her zaman olduğu gibi hayalet havva
hey allahım yinemi sen:queen::queen:hoşgeldin:rendeer:

Arkadaşlar bende artık kabul edersiniz sizlereyim.Sonunda motorumu aldım...:cat:
hadi hayırlı uğurlu olsun:rendeer::rendeer::cat:bi cruizer kullanan daha yalnız değilim iyi iyi:p:p

:silent:KOCAELİ MT Böyle değildi :) önceden geziLer olur herkes fotolarını eklerdi :) ama bu aralar bay bi zamandır kimse birlik olamıyor; yeni geziler yapılmıyor sanki
yapılıyo dostum rahat ol senin yolun buralara düşmezmi yav bi tanışamadık
bomba resimlerle dönücem festivalden yeni geldim:bounce:

Son düzenleme:

hadi hayırlı uğurlu olsun:rendeer::rendeer::cat:bi cruizer kullanan daha yalnız değilim iyi iyi:p:p

Selam;

Artık nezaman gezilere başlıyoruz :queen::cherry:

Valla öyLe yaa :) Bi gelemedm :) Ya bu hafta gelebilirim ama motorumu Rize de bırakıp geliyorum :salut: Yine motorsuzum yani oralarda :(

Arkadaşlar GELDİM Sonunda :) Altınova Atılım sitesndeyim :) Yolunuz düşerse haberleşelim buralarda !

NOT : Motorum Rize de kaldı :p

yarın akşama bir kaç arkadaş fanta gençlik festivali için oulet center'a geleceğiz.var mı başka gelen.en geç 21,30 gibi ordayız :wiinkk:

Arkadaşlar ; Kocaeli MT den neden hiç kimse girmez oldu buralara.. Beğenmiyor musunuz artık :silent: Önceden ne güzel resimler cekip koyuyodunuz ; aranıza katılmak isteyen arkadaşlarımız var ; Faaliyetlere katılmak istiyolar ...

evet cakalaz arkadaşımı destekliyorum kocaeli nerdesiniz arkadaşlar en azından pazar günleri küçük bir buluşma yapalım amerikaya gidelim demiyoruz bakın cogu iller yapıyor yapamasak bile bir bağ kuralım şöyle 5 veya 10 motor olup ufak ufak dolaşalım ha bu arada benim motor KANUNİ 150 fazla hızlı gidemem honda ve yamahacılara duyurulur...gecen hafta ehliyet direksiyon sınavına girmeye gittim valla 15 veya 20 motor bir dizildik kurstan sınavın yapılacagı yere gidene kadar cok güzel oldu herkese selam yola devam kalın sağlıcakla..............................

selam millet koptım geldim işte kocaeli mt duyuralım sesimizi karamürseldenim bende festival duyumları nasıl varmı bi organizasyon

Arkadaşlar motosikletımı satıyorum haberınız olsun 98 model XR 600 R temız ve bakımlı fıyatı 6500 ytl plaka ve ruhsatlıdır.Satışı hemen verılecektır.Enduro almak ısteyen arkadaslar olursa ırtıbata gecebılırız.

saol emre çok incesin yani ne olmuş bensem bende motosiklet siteleri takip ediyorum ne olmuş yanii :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar