[Kocaeli - MT]

büyük ihtimal akü ama koltuğun altında sesin geldiği küçük bi kutucuk var onu haraket ettir temassızlık yapabilir

Burger de calsyorum hocam sabah 11 aksam 10 burdaym.su anda burgerdayim calsyorz, bu arada ugur mars tasagi bitms olablr senin motorun

Egzozdan patapata dye bi ses cikyosa gunay abi olma ihtimali vat ;-)

---------- Post added at 19:24 ---------- Previous post was at 19:20 ----------

Koray abi gel ugra ya bak gunay abiyi ornek al hergun gelr scak cikolatasini icer yani beklyorum abi. Irfan abinin yaninada gecelm ugur da gelcek odw dyodu. Irfan abiyle felan bi tansalm cok merak edyorum :)

bana telefonunu verde seni bulayım ..uğurun var ondan ulaşırsın dersen o da olur :) sizi kaçak motorcular sizi:bounce:

bana telefonunu verde seni bulayım ..uğurun var ondan ulaşırsın dersen o da olur :) sizi kaçak motorcular sizi:bounce:
Abi veriyim ne demek 0538 973 56 33. Ben işten gece 10 da çıkıyorum ya abi ondan gece motorcusu olduk ya uğuru da kendime uydurdum geçen gece 1 buçukta girdik eve ya :)

Abi veriyim ne demek 0538 973 56 33. Ben işten gece 10 da çıkıyorum ya abi ondan gece motorcusu olduk ya uğuru da kendime uydurdum geçen gece 1 buçukta girdik eve ya :)

tamam kaydettim aykut... ulem bi toplantı olduğunda gelmeyinde göreyim.. motorlarınızı bulup depoya bir avuç şeker atacam haberiniz ola :p
benim numaram 542 656 99 66

bende feyizoğlunda gördüm ya kampanya yapmışlar ondan sordum kocaelide varmı diye bide taktırma parası vs vericez.bende duro takılı ya orjınal lastıklerı ondanda tırsıyorum ondan sorayım dedım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar