[Kocaeli - MT]

arkadaşlar reflektörlü yeleklerin fiyatları belli olmuş sinbo reklamlı olan 10tl reklamsız 50tl reklamsız bana biraz pahalı geldi açıkçası reklamlı olanı alıyım diyorum siz ne düşünüyorsunuz siparişlerimizi verelimde fuarda alalım.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sponsorlu yeleklerin daha fazla reklamlı olacağını düşünmüştüm,ama bu hali de iyi bence.. Umarım fuarda tükenmez...

Bende sponsorlu olandan aldım sonuçta arkasında motosiklet.net yazıyor oda reklam yani sadece düz sıfır reklam olsaydı reklamsız olan alınabilirdi.

s.a arkadaşlar bende kocaelide ikamet ediyorum 2 motorcu arkadaşız ve hep böle motorcuları bulmak istemişizdir ve oda bugune kısmetmiş bizide aranıza kabul edersseniz seviniriz :):)

Kocaeli İl Temsilcisi
ßyD€wİll_41;2575538' Alıntı:
s.a arkadaşlar bende kocaelide ikamet ediyorum 2 motorcu arkadaşız ve hep böle motorcuları bulmak istemişizdir ve oda bugune kısmetmiş bizide aranıza kabul edersseniz seviniriz :):)

haydeyin bre selocanlar , ne demek aramıza almak, gezilere ve aktivitelere bekleriz arkadaşlar hoş geldiniz sefa getirdiniz ...umarım sürekli görüşürüz ,

yalnız dikkat edin mt nin havası biraz bulaşıcıdır hastalık yapar ben peşinen söyleyeyimde sora demedi demeyin :cherry::rendeer:

---------- Post added at 01:04 ---------- Previous post was at 01:02 ----------

hoşgeldiniz doğru adrestesiniz iyi forumlar

emrah senin canavar ne alemde şekerim ? varmı ilerleme hala yetimmisin ? :cherry:

bizi en başa yazabilirsiniz hiç şüpheniz olmasın işten izin aldımız surece etkınlıklerdeyız. yeterki böle hastalıklar bulaşsın bız razıyız :)

Kocaeli İl Temsilcisi
ßyD€wİll_41;2575570' Alıntı:
bizi en başa yazabilirsiniz hiç şüpheniz olmasın işten izin aldımız surece etkınlıklerdeyız. yeterki böle hastalıklar bulaşsın bız razıyız :)

yoooookkk mt adamı yavaş yavaş zehirler :cherry: anlayamazsın sora bağlandığını anlarsın, ve önüne okulun işin çıkar, sıyrılacağım dersin , emme boştur o cebelleşmeler ancaak bir husus var yavaş yavaş ama emin adımlarla inşallah :)

takipte olun beklemede kalın , özellikle havaların 10 dereceyi geçtiği günlerde hiç girmiyorsanız bile girip bakın ne var ne yok diyeki ısı 10 dereceyi geçtiyse kesin bir gezi toplaşma muhabbet vardır bir taraflarda :cherry:

ben irfan, 37 yaşındayım, müzisyenim,, fırıncıyım,hurdacıyım, tamirciyim,yim ,yim ,yim, karamürseldeyim sanırım en başından bi tanışma faslı olmalıydı :)

valla irfan abi ben yağmur camur dınlemıyorum ınternette okudugum bı yazı vardı begenmıstım yağmurlu havada kullanmıyorsan motorum var demiceksin diye bir sözdü aynı o hesap bnmkide :) bnde 19 yaşındayım kullar myoda öğrenciyim ayrıyetten orduevınde özel bir şirkette otomasyon işi yapıyorum anlıcagınız hem okuyup hem çalışıyorum :)

Kocaeli İl Temsilcisi
ßyD€wİll_41;2575596' Alıntı:
valla irfan abi ben yağmur camur dınlemıyorum ınternette okudugum bı yazı vardı begenmıstım yağmurlu havada kullanmıyorsan motorum var demiceksin diye bir sözdü aynı o hesap bnmkide :) bnde 19 yaşındayım kullar myoda öğrenciyim ayrıyetten orduevınde özel bir şirkette otomasyon işi yapıyorum anlıcagınız hem okuyup hem çalışıyorum :)

memnun oldum endercim şurda bahara ne kaldıki ? gönüller bir olsun yalnız burdan irtibatı koparmayın bence çok güzel dostluklar edineceğiniz ve bir çok gezide teker çevireceğinizden şüphniz olmasın , izmite gider gelirim ara ara müsait olduğunuzda uğrarım ben karamürseldeyim sizin yolunuz düşerse beklerim :)

bnde cok memnum oldum abi. herzaman beklerım abi bizde musait oldumuz sürece d.dereye gider geliriz karamurselede uğrarız :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar