[Kocaeli - MT]

ßyD€wİll_41 hoşgeldin dostum aramıza.
yasin_942 ben birazdan motorla çıkıcam D.derefelan yapcam hava kararsın diye bekliyorum gündüz sürmeyi pek sevmem hava karardıktan sonra ortaya çıkıyorum :)

Uğuru dostum nerdesin ya bi gezi yapalım ben d.dereye gelcem buluşalım mı izinliyim bu gün ?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ßyD€wİll_41 hoşgeldin dostum aramıza.
yasin_942 ben birazdan motorla çıkıcam D.derefelan yapcam hava kararsın diye bekliyorum gündüz sürmeyi pek sevmem hava karardıktan sonra ortaya çıkıyorum :)

Uğuru dostum nerdesin ya bi gezi yapalım ben d.dereye gelcem buluşalım mı izinliyim bu gün ?

Kardeşim motosiklet pert benim sigortası falan yandı, bulamadım da sigorta . Ama motosikletsiz olur dersen hep d.deredeyim bugun

moruk bizim bi arkadaş var bu işlerden anlar oraya gelelim senn motora bi bakalım bakım yapalım sigorta ne lazım burdan alayım ben getireyim ?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
moruk bizim bi arkadaş var bu işlerden anlar oraya gelelim senn motora bi bakalım bakım yapalım sigorta ne lazım burdan alayım ben getireyim ?

Eyvallah kardeşim hiç zahmet etme ben zaten su an evde değilim. Bana sadece bi cam sigorta lazım akünün bağlantı kablosunda olan. Onu da gölcükten tedarik etmek lazımmış. Ben toplayayım bi motoru yapamazsam artık sizden yardım rica ederim..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben alim gelim işte d.dereye gelcem zaten nerdesin açık adres ver :)

Çağdaş İnternet Kafedeyim kardeşim ben :)

---------- Post added at 17:47 ---------- Previous post was at 17:20 ----------

ßyD€wİll_41;2575538' Alıntı:
s.a arkadaşlar bende kocaelide ikamet ediyorum 2 motorcu arkadaşız ve hep böle motorcuları bulmak istemişizdir ve oda bugune kısmetmiş bizide aranıza kabul edersseniz seviniriz :):)

Hoşgeldiniz,safa getirdiniz..

Bu arada Mart ayının 15'i gibi ehliyeti alıyorum Allah nasip kısmet ederse...Bugun yazılı sınava girdim,dikkatimi çekti A2 ehliyet sınavına giren çok kişi vardı sınavda. Gölcük'te tahminlerin daha üstünde motosikletçiler var demek ki..

Merhaba arkadaşlar keyifler yerindemi? Yeni katılan arkadaşlarada selamlar en kısa zamanda görüşmek üzere. Bende ceylanı çıkarttım bugün uzun bir aradan sonra kar kış ruhumu öldürmüştü yaşadığımı hissettim valla :mrgreen:

Merhaba arkadaşlar keyifler yerindemi? Yeni katılan arkadaşlarada selamlar en kısa zamanda görüşmek üzere. Bende ceylanı çıkarttım bugün uzun bir aradan sonra kar kış ruhumu öldürmüştü yaşadığımı hissettim valla :mrgreen:

iyi bakalım nihat.. hayırlı olsun diyelim..

selamlar ne yapayım kardeşim değiştirebilirmisiniz dedim adımı değiştiremediler bi de çoklu giriş diye ihbar yedim :)

Günay Abii :)

---------- Post added at 02:56 ---------- Previous post was at 02:54 ----------

uğur kardeşim ehliyetini aldığında ilk beni görüyosun senle yavaş yavaş vitesli motor eğitimine başlayalım ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar