ben senin kocaelide yaşadığına inanmıyorum orası sibirya mı? burda hava süper sadece kıyıda köşede kar birikintisi varher yer buzlu yasin dikkat et saga sola![]()
başka bir zamana inşallahyyasin olurdu ama ben istanbuldayım bu hafta bensiz dolaşın![]()
ßyD€wİll_41 hoşgeldin dostum aramıza.
yasin_942 ben birazdan motorla çıkıcam D.derefelan yapcam hava kararsın diye bekliyorum gündüz sürmeyi pek sevmem hava karardıktan sonra ortaya çıkıyorum
Uğuru dostum nerdesin ya bi gezi yapalım ben d.dereye gelcem buluşalım mı izinliyim bu gün ?
moruk bizim bi arkadaş var bu işlerden anlar oraya gelelim senn motora bi bakalım bakım yapalım sigorta ne lazım burdan alayım ben getireyim ?
ben alim gelim işte d.dereye gelcem zaten nerdesin açık adres ver![]()
ßyD€wİll_41;2575538' Alıntı:s.a arkadaşlar bende kocaelide ikamet ediyorum 2 motorcu arkadaşız ve hep böle motorcuları bulmak istemişizdir ve oda bugune kısmetmiş bizide aranıza kabul edersseniz seviniriz![]()
slm bilin bakalım ben kimim
Merhaba arkadaşlar keyifler yerindemi? Yeni katılan arkadaşlarada selamlar en kısa zamanda görüşmek üzere. Bende ceylanı çıkarttım bugün uzun bir aradan sonra kar kış ruhumu öldürmüştü yaşadığımı hissettim valla :mrgreen:
iyi bakalım nihat.. hayırlı olsun diyelim..
komutan logar bi beşotuzbeş yaklaşıyor efemmm:queen:Ender artık gnybrky yok o benim kapattım onu iyi geceler herkese![]()