[Kocaeli - MT]

yav millet sapancaya gitmiş izmittende katılanlar olmuş burda yazılmadı galiba kaçırdığıma üzüldüm valla :pr:

burda yazılmadı abi bizi burda bırakıp halısaha orginizasyonu ayağına bastı gittiler biz burdayız akşam uğurla d.dere sahilde turladık az önce girdik eve uğur girebilidi mi acaba bilmiyorum en son yola çıkmıştı uğur iyisin dimi :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
burda yazılmadı abi bizi burda bırakıp halısaha orginizasyonu ayağına bastı gittiler biz burdayız akşam uğurla d.dere sahilde turladık az önce girdik eve uğur girebilidi mi acaba bilmiyorum en son yola çıkmıştı uğur iyisin dimi :)

Senden sonra 2-3 dakika sonra evdeydim kardeşim :)

Arkadaşın biri benim açtığım konuya bomba attı ,diğerleride peşinden gitti..
o yüzden maç iptal oldu.. ama isterseniz yaparız yer mekan önemli değil

şikeci koray
istifa istifa :flower:
yada tazminatta olabilir
hiç olmadı iznik köfte :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Biz dün akşam ayktcnknyr ile biraz D.dere turu yaptık,sonra oturduk,baya hoş sohbet ettik. Bu akşam yapar mıyız bilmem ama D.dere ve Gölcük çevresindeki diğer arkadaşlarda uygun oldukları takdirde yine görüşmeler olur. Hatta havalar biraz daha ısınsın vuralım mangalın dibine :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm..Bombacı geldi beyler,hadi nerde bomba imha uzmanlarınız :)Bomba atılacak yeni mekanlar,konular,mevzular araştırıyorum,bi yardımcı olurmusunuz:queen:

Çarşamba günü sibirya soğukları ve kar yağışı geri dönüyor haberiniz ola..En az 1 hafta daha motorlar garaja çekilir ama ben her şartta ve her koşulda motorumun üzerinde olacağım :)

benim korkum yok 5 aydır garajda benimki
müebbet yedi makina sanki:santa:

inşallah..bende merakla bekliyorum güzel bi inceleyip turlamak istiyorum.. racinglerden sadece ninja sürmedim :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar