KNİGHT oynayan kac kısı var arkadaslar??

mıllet knıght onlıne oynayan kımler var merak ettım de bı soram dedım server ve lwl yazarsanız oynayanlar... motorun dısınde ortak bı noktada da bulusmus oluruz:p:p:queen::queen::queen:

onceden oynardım
dies lwl 70 _osmancan_ rogue 13/11/2006 tarıhınde banned
pathos lwl 71 losmancanl rogue sattım 8ay once
girakon lwl 62 NorFolk warrıor bunuda 1 ay once sattım :)
3 sene once guzel bir oyundu ama oncekı adı macro olup sımdıkı adı kosp olan varlık cıktıktan sonra oyununn tadı kactı . birde dupe derdi baslamıstı itemi al 2 gun sonra oyuna gır aa ıtem yoq :S

daha once ben konu acmistim knight ile ilgili,zamaninda nefes almadan oynardim,allahtan birakmayi basardim,ama daha oncesinde 2 tane basarisiz birakma girisimim vardi :)

areste 74lwl warıor var benım Darklander oynayan varsa gelsın buyursun G-1 clan lıderıyım ayrıca :):)

Valla ben o oyunun amacını pek anlamış değilim ben sevmedim ama çok kişi oynuyor demek ki güzel :cherry: Zamanında net oyunlarından sadece Ogame'ye takılmışlığım vardı orada da bi eleman vardı efsane olmuştu...Hemde öyle böyle değil kimse yetişemiyordu elemanın puanına ama onu banladılar sanırım multi hesabı varmış ondan sonra protesto olsun diye bizde bırakmıştık :mrgreen:Ne alakaysa tanımam etmem adamı:mrgreen::mrgreen:Sanırım nicki Emp diye bişiydi:)

Bu nedir nasıldır bilmem..İlgimi hiç çekmedi..Ama CRYSiS diye bir oyunu
yeni bitirdik...Şimdi de NFS Prostreet'de tam gaz devam..

ya bekir sen muzoyla temasa geç hemen knightçı kendisi gb lazımsa halledin :p

cyperde her türlü item ve gb satılır (40 gb kaldı) ayrıca satılık charlarda vardır :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar