Kız Arkadaşım Yok Diye Üzülenler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moderatör (forrap)
Pardon da bu başlığı moto sohbet le nasıl bağdaştırdın :silent: Konuyu konu dışı bölümüne taşıyorum..
Aslında konu dışı tüm videolar başlığına açman lazımdı da konu dışına da açsan yine alakalı olurdu.
Neyse,taşıdım.

Pardon da bu başlığı moto sohbet le nasıl bağdaştırdın :silent: Konuyu konu dışı bölümüne taşıyorum..
Aslında konu dışı tüm videolar başlığına açman lazımdı da konu dışına da açsan yine alakalı olurdu.
Neyse,taşıdım.

forrapkardeşim hayırdır mesai yoğun sanırım kelimeler dağınık anlamak için 3 defa okudum bir kararsızlıktır gidiyor taşı gitsin konuyu germe kendini sen bize lazımsın:mrgreen:

murat abi ben izlerken bayıldım mümkünse almayayım.ben köyden yayladan alacağım abi kızı başka çıkar yolu yok...yalnız bir ev tutup bir kaç hayvan alıp çiftçilikle uğraşacağım:queen::queen:

abi kadın kadın değilki pejo j 9 münübüs motoru gibi çene var maşallah. 2 dakkasını izledim kafam ağrıdı be..... bunları gördükçe allahtan yanlızım diyorum heee :) en güzeli tek tabanca be abi.... nerdesin aşkım diye arayanın yok abuk şeylere kızanın yok. bi hatunun o gün neler yaptığını en ince detayına kadar dinlemek yok. saçlarıyla uğraştıkça fikir sorması yok. her yerde hesap ödemek yok.... niye içttin diyen yok.... başka bi kız arkadaşınla niye konuştun diyen yok... yok ama hayatımdada bu kadar dert yok....

boşunamı imzamıza yazdık?

benim tek dostum içkim sigaram,
onlarda terk ederdi olmasa param.....

zamane kızları ya çok yakışıklıları arar bizde yok :) yada çok paralıları arar yine bizde yok :) ama allahtanda yok abi halimden memnunum. :)

abi bide keza böyle bi kız arkadaş bulsaydık ne yapacaktık? hatun üst komşusuna kızmış bunu yazmış sevgilisine kızsa adam biter ;

http://www.youtube.com/watch?v=t4ZMJBTcMVA

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar