kız arkadaşım motosikletten korkuyo nasıl alıştırabilirim ?

slm arkadaşlar bi motosiklet aşığı olmama ramen kız arkadaşımda tam tersi tam bi motor düşmanı :pr: napıp edip motora alıştırmam lazım ama arkama binmeye ikna edemiyorum önerileriniz nelerdir saygılarımla mrsago :rendeer:

başka biri biner sen binmezsen de hemen biner:mrgreen:
Benimde bir arkadaşım öyle grup sürüşünde kızı özendrdiler şimdi biniyo valla...
bi tane daha arkadaş kaldı özendirecek onu da bu pazar halletcez:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aynı sorun bende var... rahat ol binio arada gezıoruz ama benım bınmemı ıstemıo onca kazadan snra... agzma mıcıo bazen bnınce=))=)):p naaptysam sewmıoo arkama bırını alırım dııncede gebertıo benı :p=)) gercı dıyemıorum bıle...:p ssenn naapcan bılemıorm valla ısın zor arkadaş:p=))

Önce motor denen şeyin güvenli olduğunu göster. Onun için de seni sürerken görmesi ve senin de sürerken tehlikeli bir duruma girmemen gerekiyor. Baka baka alışır sonuçta. Önemli olan güven duyması.

binmesine ikna et sonada sık sık ön frene bass korkup sana sıkıca sarılır mükemmel oluyo bi dene istersen ...:)

öneriler için çok teşekkür ediyorum hepinize şimdi yorumları onada okuttum ama ikna olmuşa benzemiyo ikna edin şnu yaw :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya mrsaga nun kız arkadası bak ben 3 kaza yaptım geberıodum:p ızıın werme :p şaka şaka 3 kaza yaptım ama hala yasıorum :p=)) ızın wer rahat bırak ama ekipmanlı olsun... kask mont fln

öneriler için çok teşekkür ediyorum hepinize şimdi yorumları onada okuttum ama ikna olmuşa benzemiyo ikna edin şnu yaw :queen:

bence bindirme,
ben artçı almayı düşünmüyorm hiç...
ya bişey olursa? sorumluluğunu alamam

Forumdan Uzaklaştırıldı
bence bindirme,
ben artçı almayı düşünmüyorm hiç...
ya bişey olursa? sorumluluğunu alamam

o senın dusuncen:wiinkk: ama bı sewgılı motor ustundeyken o mutlulugu yasaması cok harıka yasamadıysan tabıkı bılemessın ekıpman saglamsa sorun yok... ztn schooter motoru adamın

bende eski kız arkadaşımdan bu yüzden ayrıldım. çok seviyorum motoru anlamak istemedi. belkide çok mutlu olup çoluk çocuga karışabilirdik ama kader. şimdi yeni kız arkadaşım çok sevmesede biniyor motora ben oldugum için...

Önce yolda yürürken kaskla yürütmek lazım bir süre...

Sevmiyorsa yapılacak birşey yok bence.. Zaten "Sevgili Seçme Sınavı" yapıp alıcam ben bundan sonra =)

o senın dusuncen:wiinkk: ama bı sewgılı motor ustundeyken o mutlulugu yasaması cok harıka yasamadıysan tabıkı bılemessın ekıpman saglamsa sorun yok... ztn schooter motoru adamın

evet benim düşüncem başkasının olma ihtimali mi var?:silent:
daha 17 yaşındasın 3 kez kaza yapmışsın
senin o bacağım uf oldu diye anlattıkların kız arkadaşının başına gelse senin arkandayken (ki sen tam korumalısın hep bildiğim kadarıyla) acaba nasıl hissederdin.

yukarda biri yazmış ön frene yüklenip korkutuyorum diye. yapacağınızı yapıyorsunuz, sonra motor tehlikeli, tehlikeli olan motor mu acaba?

Bak arkadaşım eğer kız arkadaşında motosiklet merakı yoksa;
hiç uğraşma derim ama yok içinde az da olsa merak var ise;
gurup sürüşünde yolculukları tercih et yanında hem senin hem onun
sevdiği arkadaşlarla gezilere katılırsa bak iki günde motor hastası
olur çıkar benden tavsiye.

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet benim düşüncem başkasının olma ihtimali mi var?:silent:
daha 17 yaşındasın 3 kez kaza yapmışsın
senin o bacağım uf oldu diye anlattıkların kız arkadaşının başına gelse senin arkandayken (ki sen tam korumalısın hep bildiğim kadarıyla) acaba nasıl hissederdin.

yukarda biri yazmış ön frene yüklenip korkutuyorum diye. yapacağınızı yapıyorsunuz, sonra motor tehlikeli, tehlikeli olan motor mu acaba?

hayır hayır hayır arkadasım aslaaaaa.... kız arkadasım arkamdayken asla hız yapmam... yapmadımda ewet ben hep korumalıyım full oda kasklı tabikiii... o bana sarılsın dıe ole bısey yapmam ztn sımsıkı =))

Yuru be euphrates... Ben de artcı almayı pek düşünmüyorum. Sen sapasağlamken artcına birşey olursa onun ailesine ,sevenlerine nasıl hesap verirsin...

binmesine ikna et sonada sık sık ön frene bass korkup sana sıkıca sarılır mükemmel oluyo bi dene istersen ...:)

gerçekten süper fikir, ikna et ve frenle korkut::yanliss:
sonra bi daha hiç binmesin ve seninde binmenden rahatsız olsun.. bence bu sana sarılmasını istediğin bi artçıya yapılacak bir uygulama, korku giderecek deil :silent:
ben çok büyük bir trafik kazası atlattım, bırak motora binmeyi arabaya bile binmedim 1 sene, üniversteyi bile bırakmama sebep oldu trafik korkusu, şehirlerarası yol gitmemek için. ama çevremdeki gerçekten güvenilir arkadaşlarım sayesinde motor günden güne benim için tutku haline gelmeye başladı.bodrumdan buraya motorla geldiğim zaman, benimde olmalı dedim ve sonunda oldu..ama bu aşamya kadar bir tane bile arkadaşım, beni korkutmadı.1 metre bile kasksız bindirmediler motora.. güven olunca gerisi gelio :)bence önce havalar düzelince kız arkadaşınla çok yakın mesafelere git.. baskı yaparsan dahada uzaklaştırırsın. insan oğlu...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar