- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar. Şu an Motomax'de indirim var. Alpinestars Andes V3 DryStar almak istiyorum sizce alınır mı önerebileceğiniz farklı alternatifler var mı.
Mağazaya gittim ancak ürünün sadece İnternet stoğunda olduğunu söylediler deneyemedim.İstanbuldaysanız gidip deneyerek almanızı öneririm. Ben Shima Dune aldım, giydiğim zaman daha doğru bir değerlendirme yapacağım muhtemelen ama bu fiyatla sunduğu avantajları beğendim. Kumaşı iyi gibi geldi bana, rahatlığından da memnun kaldım. Sırt korumasının dahil olması da önemli.
Hoşunuza gittiyse söyleyin, iade edersiniz en kötü ihtimal. Mesela mağazadan almak o açıdan ilginç, mağazadan alınan ürüne değişim ve iade yapmıyorlar.Mağazaya gittim ancak ürünün sadece İnternet stoğunda olduğunu söylediler deneyemedim.
Alpinestars Andes V3 DryStar aldım. Kargo geldi ürün güzel ama sırt koruması yok, ekstra Revit Level 2 sırt koruması alacağımAlpinestars Bogota Pro kullanıyorum. İnanılmaz memnunum. Gerek yağmurluğu ve termali olsun gerek montun kendisi olsun beni hiç üzmedi.