Kışlık Mont Tavsiye.

Merhaba arkadaşlar. Şu an Motomax'de indirim var. Alpinestars Andes V3 DryStar almak istiyorum sizce alınır mı önerebileceğiniz farklı alternatifler var mı.

Motosikleti
SYM ADX 125
İstanbuldaysanız gidip deneyerek almanızı öneririm. Ben Shima Dune aldım, giydiğim zaman daha doğru bir değerlendirme yapacağım muhtemelen ama bu fiyatla sunduğu avantajları beğendim. Kumaşı iyi gibi geldi bana, rahatlığından da memnun kaldım. Sırt korumasının dahil olması da önemli.

İstanbuldaysanız gidip deneyerek almanızı öneririm. Ben Shima Dune aldım, giydiğim zaman daha doğru bir değerlendirme yapacağım muhtemelen ama bu fiyatla sunduğu avantajları beğendim. Kumaşı iyi gibi geldi bana, rahatlığından da memnun kaldım. Sırt korumasının dahil olması da önemli.
Mağazaya gittim ancak ürünün sadece İnternet stoğunda olduğunu söylediler deneyemedim.

Motosikleti
SYM ADX 125
Mağazaya gittim ancak ürünün sadece İnternet stoğunda olduğunu söylediler deneyemedim.
Hoşunuza gittiyse söyleyin, iade edersiniz en kötü ihtimal. Mesela mağazadan almak o açıdan ilginç, mağazadan alınan ürüne değişim ve iade yapmıyorlar.

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Alpinestars Bogota Pro kullanıyorum. İnanılmaz memnunum. Gerek yağmurluğu ve termali olsun gerek montun kendisi olsun beni hiç üzmedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar