kısa bir uludağ gezisi

slm arkadaşlar bugün arkadaşım Harun la birlikte hiç hazırlıksız bir uludağ gezisi yaptık.resimleride telefonla çekmek durumunda kaldık.ayrıca bu benim ilk gezi paylaşımım artık kusuruma bakmayın.
perşembe günüde dağa kar yağmıştı.biraz kar görmek için yola çıktık.ilk fotoğraf bursa dan yaklaşık 10 km. çıktıktan sonra eriyen karlar küçük bir şelale oluşturmuş.

Harun ve yamahası

sadık dostum F650 im

bu da bendeniz efendim.hiç fotojenik değilim ya off:pr:

uludağ milli park girişinden sağa soğukpınar yoluna giriyoruz.dağın arka yüzünde daha güzel manzaralar var.

sonrasında biraz asfalttan çıkalım ve tekerimize taş değsin istedik rastgele bir orman yoluna girdik.

orman yolu tepeye doğru tırmanıyor rakım yükseldikçede kar ve çamur artmaya başladı tabiki

eh birazda karda oynayalım istedik fakat erimeye başlayan kar ve altındaki toprak çok yumuşaktı fazla ilerleyemeden battım

daha sonra geri dönüp tekrar asfalta çıktık ve kendimizi Bursa-Keles yoluna attık.Bursa istikametine döndük ve içme suyumuzu sağlayan Doğancı barajını besleyen Nilüfer çayının kenarında ufak bir mola ve çamur temizliği

nihayet kısa gezimiz son buldu ve aklımızda güzel manzaralar kaldı....

Son düzenleme:
abi ben fotoları goremiyorum istersen bir duzenle bunları ellerine saglık şimdiden
şimdi goruyorum harika bir gezi olmuş tekrar teşekkurler

Son düzenleme:
manzaranın güzelliğine bak ya akıl kalmıycak gibi değil ki :) güzel gezi olmuş.

vallaha ınsanın canı cekıoyor yahu...paylasım ıcın saolun guzel bı gezı olmus...

Selam dostum, gerçekten güzel bir gezi yapmışsınız. Özellikle doğa manzaraları harika. Kışın bire çıkmayı göze alabilmişiziniz kutlarım sizi. Bu yaz kısmetse Bursa'ya bir gezi yapmayı düşünüyoruz. Nasib olursanız sizlerle de görüşmeyi isteriz. Paylaşım için teşekürler.
Selamlar...

Selam dostum, gerçekten güzel bir gezi yapmışsınız. Özellikle doğa manzaraları harika. Kışın bire çıkmayı göze alabilmişiziniz kutlarım sizi. Bu yaz kısmetse Bursa'ya bir gezi yapmayı düşünüyoruz. Nasib olursanız sizlerle de görüşmeyi isteriz. Paylaşım için teşekürler.
Selamlar...

buyrun gelin arkadaşlar geldiğinizde birlikte çıkarız inşallah

güsel manzaraları bizimle paylaştığın için tşkkürler,yolunuz KÜTAHYA tarafa düşerse KÜTAHYA/Gediz Murat Dağına uğramadan geçmesin derim ... aynı manzaraları yaşarsınız hele o " S " virajları yokmu muratdağının ... çok güsel yer, Gediz'e yaklaşık 30km uzaklıkta suyundan içen bir daha içiyoo...

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Kardeşim bidahakine allah SLR makinalarla fotoğraf çekmeyi nasip etsin güzel gezi olmuş.

güzel gezi olmuş hep hayalimdeki anlar.elinize sağlık

Harika bir gezi olmuş, dağlar harika..
Bu arada cep telefonuda beklenmedik bir performans göstermiş :wiinkk:

szr

Şu Uludağ a Bi çıkamadım; İnşallah nisan veya mayıs gibi Bws ile İstanbul dan Bursa'ya bi sefer düzenleyeceğim; paylaşım ve güzel kareler içinde teşekkürler, size ve motorlarınıza sağlık...

[/QUOTE]

bu resim herşeyi anlatıyor,güzel gezi,güzel resimler:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar