Ben revit cyclone h2o kullanıyorum. 2 sene oldu alalı, performansından memnunum. Altını siyah üstünü sarı almıştım.Büyük yatışta kuru havada biniyorum, küçükle sürekli devam.
Kurye ye benzemeyen f/p yağmurluk önerisine ihtiyacım var.
Motomax mağazasından 4riders marka alt-üst takım yağmurluk almıştım, montun üzerine giymesi kolay olsun diye ne büyük bedenini aldım, ayağımda botlar varken yağmura yakalanınca botları çıkarmaya gerek kalmadna alt yağmurluğu giyebiliyorum. üst yağmurluk da sarı parlak renkte yağmurda görüşü arttırıyor. Sonbahar gelince arka çantaya koyuyorum yaz gelene kadar yanımda taşıyorum ne olur ne olmaz diye.Büyük yatışta kuru havada biniyorum, küçükle sürekli devam.
Abi 4sürücüler kalmamış, motospartanda forte gt gördüm bir tane 3500 gibi fiyatı var. Alınır mı sizce?Motomax mağazasından 4riders marka alt-üst takım yağmurluk almıştım, montun üzerine giymesi kolay olsun diye ne büyük bedenini aldım, ayağımda botlar varken yağmura yakalanınca botları çıkarmaya gerek kalmadna alt yağmurluğu giyebiliyorum. üst yağmurluk da sarı parlak renkte yağmurda görüşü arttırıyor. Sonbahar gelince arka çantaya koyuyorum yaz gelene kadar yanımda taşıyorum ne olur ne olmaz diye.
Çok pahalı ya alt üst 6-7 bin buluyor resmen.Ben revit cyclone h2o kullanıyorum. 2 sene oldu alalı, performansından memnunum. Altını siyah üstünü sarı almıştım.
Shima Hydrodry 2.0 kullanıyorum, şekli şemali güzel, rüzgarı ve suyu falan kesiyor tabi, f/p mi bilemiyorum şu an fiyatı nedir ben 1416 liraya almışım motomaxtan.Büyük yatışta kuru havada biniyorum, küçükle sürekli devam.
alınır, çok farkları yoktur.Abi 4sürücüler kalmamış, motospartanda forte gt gördüm bir tane 3500 gibi fiyatı var. Alınır mı sizce?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Çok pahalı ya alt üst 6-7 bin buluyor resmen.
sizinki tam şanssızlık olmuş.yağmurda çamurda bineriz diye sıfır xmax aldık 24 model 2. ayında 2 binde motor indirdi serviste yatıyor![]()
Ne oldu?yağmurda çamurda bineriz diye sıfır xmax aldık 24 model 2. ayında 2 binde motor indirdi serviste yatıyor![]()
Aldığım gibi ona çok güzel para harcadım abi ama nazar değdi..sizinki tam şanssızlık olmuş.
en azından servis garanti konusunda yan çizmemiş. Hangi serviste acaba?
Hazır servisteyken iki yana takılan plastik şeyler var bacak koruyucu olarak geçiyor, onlar çok güzel rüzgarı kesiyor, İstanbulda yağmurda xmax sürerken alt yağmurluğu giymeme gerek kalmıyordu o parçaları taktırınca. Yağmuru ve çamuru tabi ki rüzgarı o kadar güzel kesiyor.
29 ekim kutlamalarına gitmiştik kortejleri izlemeye dönüşte gebze tarafında stop etti, 10 dakika bekleyip tekrar çalıştırdım motordan ses geliyordu kapattım kamyona yükleyip götürdüm servise.Ne oldu?
Yetkili servis düzgün yapar merak etmeyin, içiniz rahat olsun. değer düşmesini de dert etmeyin, zaten piyasa kötü, benim iyi bakılmış, komple bakımların hepsi zamanından bile önce yetkili serviste yapılmış xmax'ımı satayım dediğimde komik fiyatlar teklif edilince satmaktan vazgeçmiştim, duruyor öyle, ayda bir iki kere de ona biniyorum hafif, bisiklet gibi motor özleyince. O fiyatlara satacağıma binerim dedim. Siz de en az 2-3 yıl binecekseniz tadını çıkarın.Aldığım gibi ona çok güzel para harcadım abi ama nazar değdi..
![]()
r8syepc.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 12 Kasım 2025 tarihinde yüklendi, 1536Ã2048 piksel çözünürlüÄünde, JPG formatındadır. â ID: r8syepchizliresim.com
japon olsun da nolursa olsunyağmurda çamurda bineriz diye sıfır xmax aldık 24 model 2. ayında 2 binde motor indirdi serviste yatıyor![]()
En azından servisi garantiden düzeltecek, parça beklemeyecek aylarca.japon olsun da nolursa olsun![]()
abi maltepe tuna sağolsunlar ilgililerYetkili servis düzgün yapar merak etmeyin, içiniz rahat olsun. değer düşmesini de dert etmeyin, zaten piyasa kötü, benim iyi bakılmış, komple bakımların hepsi zamanından bile önce yetkili serviste yapılmış xmax'ımı satayım dediğimde komik fiyatlar teklif edilince satmaktan vazgeçmiştim, duruyor öyle, ayda bir iki kere de ona biniyorum hafif, bisiklet gibi motor özleyince. O fiyatlara satacağıma binerim dedim. Siz de en az 2-3 yıl binecekseniz tadını çıkarın.
Hangi yetkili serviste?
Ben hep Kadıköy'deki Ersoy Moto Yamaha'ya götürmüştüm.
2 hafta oldu bu pazartesi parçalar gelmiş en geç cumaya kadar toplarız demişti şefEn azından servisi garantiden düzeltecek, parça beklemeyecek aylarca.
iyi, ilgililermiş. Benim xmax'ı aldığım bayi.abi maltepe tuna sağolsunlar ilgililer
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2 hafta oldu bu pazartesi parçalar gelmiş en geç cumaya kadar toplarız demişti şef
Benim -4 derecede işe gitme videom var Dominar 400 ile, her türlü havada biniyorum ben.
Yaklaşık 1 haftadır 1200cc sürüyorum, 400cc den yatay geçiş yaptım40 beygirden 140 beygire sıçrama oldu biraz. Bu aralar birde depresyonda olduğum için terapi amacıyla anormal bir kullanım sergiliyorum, inceldiği yerden kopsun modunda bugün verdim kırbacı biraz... millet "bana bulaşmasında nerede patlıyorsa patlasın" diye düşünerek paso yol veriyor hep.
Makine köpek gibi gidiyor bu arada.. 270 kg motorla yanlaya yanlaya gitmesi de bir başka oluyormuş.. tiger 1200xc güzel motormuş ama tam çözemedim daha. Yanlayarak ilerleyeyim derken yarıda kesiyor, tcs devreye giriyor... teker de yapamıyorum, TCS yi kapatmayı beceremedim, menüyü kurcaladım baya ama bulamadım bir türlü..
Dominar ile çektiğim videoyu paylaşayım, bildiğiniz buz ve yollar çapraz kimi yerde.. tabi dikkatli sürünce sorun olmuyor, lastikler orjinal MRF marka dandik lastikler bu arada.