Sebep İstanbul'un berbat trafiği

mesela dün igrenç ötesi bir yoğunluk vardı , güzergahım baya uzun ve dünkü trafikte otomobille çıkmış olsam gece 01 gibi eve varabilirdim sanırım ,
otomobilide sattım kullanmıyorum diye..
kışın sukuter büyük velinimet , vitesli motoru bu kadar kullanamazdım , sır sayılırsa bu olabilir..
sağlam iki takım yağmurluğum ve eldivenim var , biri ıslanınca diğerini giyerim , ıslananı sele altı bagajın ön tarafına koyuyorum alttan motorun ısısı ile hem kuruyor hemde sıcak kalıyor , içeriden de giydiğim sağlam giysilerim var , en çok ayaklarım üşür onuda powerbankli ayak tabanı ısıtıcı ile çözdüm , 4-5 saat ayaklarım fırın gibi dolanıyorum , ön camımda baya büyük ellerime bile gelen rüzgarı kesiyor , yağmurda cama doğru kafayı yaklaştırıp vizörü açarım fazla ıslanmadan rahatlıkla 80-90 kilometre hızda gidebiliyorum , bazen yolda yağmura yakalanırsam durup yağmurluğu giymekle ugraşmam bu şekilde Şile'den Tuzla hatta Eskihisar feribot iskelesine non stop giderim..haftada iki üç gün Avrupa yakasınada geçiyorum , her hafta sonuda rahat min 200-300 km yaparım , evde takılmak hiç bize göre değil