Kış geldi, motorlar yattı mı?

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
Büyük yatışta kuru havada biniyorum, küçükle sürekli devam.

Kurye ye benzemeyen f/p yağmurluk önerisine ihtiyacım var.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra

Ben revit cyclone h2o kullanıyorum. 2 sene oldu alalı, performansından memnunum. Altını siyah üstünü sarı almıştım.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

Motomax mağazasından 4riders marka alt-üst takım yağmurluk almıştım, montun üzerine giymesi kolay olsun diye ne büyük bedenini aldım, ayağımda botlar varken yağmura yakalanınca botları çıkarmaya gerek kalmadna alt yağmurluğu giyebiliyorum. üst yağmurluk da sarı parlak renkte yağmurda görüşü arttırıyor. Sonbahar gelince arka çantaya koyuyorum yaz gelene kadar yanımda taşıyorum ne olur ne olmaz diye.

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
Motomax mağazasından 4riders marka alt-üst takım yağmurluk almıştım, montun üzerine giymesi kolay olsun diye ne büyük bedenini aldım, ayağımda botlar varken yağmura yakalanınca botları çıkarmaya gerek kalmadna alt yağmurluğu giyebiliyorum. üst yağmurluk da sarı parlak renkte yağmurda görüşü arttırıyor. Sonbahar gelince arka çantaya koyuyorum yaz gelene kadar yanımda taşıyorum ne olur ne olmaz diye.
Abi 4sürücüler kalmamış, motospartanda forte gt gördüm bir tane 3500 gibi fiyatı var. Alınır mı sizce?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben revit cyclone h2o kullanıyorum. 2 sene oldu alalı, performansından memnunum. Altını siyah üstünü sarı almıştım.
Çok pahalı ya alt üst 6-7 bin buluyor resmen.

Shima Hydrodry 2.0 kullanıyorum, şekli şemali güzel, rüzgarı ve suyu falan kesiyor tabi, f/p mi bilemiyorum şu an fiyatı nedir ben 1416 liraya almışım motomaxtan.

Motosikleti
Abi 4sürücüler kalmamış, motospartanda forte gt gördüm bir tane 3500 gibi fiyatı var. Alınır mı sizce?

Çok pahalı ya alt üst 6-7 bin buluyor resmen.
alınır, çok farkları yoktur.
ama alırken en büyük bedeni alın. ayağınızda motosiklet pantalonu ve botlar varken alt yağmurluğu giyip çıkarmak en büyük bedende bile biraz zor oluyor.

Motosikleti
xmax
yağmurda çamurda bineriz diye sıfır xmax aldık 24 model 2. ayında 2 binde motor indirdi serviste yatıyor :D

Motosikleti
yağmurda çamurda bineriz diye sıfır xmax aldık 24 model 2. ayında 2 binde motor indirdi serviste yatıyor :D
sizinki tam şanssızlık olmuş.
en azından servis garanti konusunda yan çizmemiş. Hangi serviste acaba?
Hazır servisteyken iki yana takılan plastik şeyler var bacak koruyucu olarak geçiyor, onlar çok güzel rüzgarı kesiyor, İstanbulda yağmurda xmax sürerken alt yağmurluğu giymeme gerek kalmıyordu o parçaları taktırınca. Yağmuru ve çamuru tabi ki rüzgarı o kadar güzel kesiyor.

Motosikleti
xmax
sizinki tam şanssızlık olmuş.
en azından servis garanti konusunda yan çizmemiş. Hangi serviste acaba?
Hazır servisteyken iki yana takılan plastik şeyler var bacak koruyucu olarak geçiyor, onlar çok güzel rüzgarı kesiyor, İstanbulda yağmurda xmax sürerken alt yağmurluğu giymeme gerek kalmıyordu o parçaları taktırınca. Yağmuru ve çamuru tabi ki rüzgarı o kadar güzel kesiyor.
Aldığım gibi ona çok güzel para harcadım abi ama nazar değdi..

29 ekim kutlamalarına gitmiştik kortejleri izlemeye dönüşte gebze tarafında stop etti, 10 dakika bekleyip tekrar çalıştırdım motordan ses geliyordu kapattım kamyona yükleyip götürdüm servise.
Servis çok nadir olan bir sorun dedi 2 bin'de sıfır motorda olmasına çok şaşırdılar.
Yağ pompasında ki basıncın yetersiz olması nedeniyle anlık kesmiş.
Garanti kapsamında motoru yenileyeceklermiş. :(

Motosikleti
Aldığım gibi ona çok güzel para harcadım abi ama nazar değdi..

Yetkili servis düzgün yapar merak etmeyin, içiniz rahat olsun. değer düşmesini de dert etmeyin, zaten piyasa kötü, benim iyi bakılmış, komple bakımların hepsi zamanından bile önce yetkili serviste yapılmış xmax'ımı satayım dediğimde komik fiyatlar teklif edilince satmaktan vazgeçmiştim, duruyor öyle, ayda bir iki kere de ona biniyorum hafif, bisiklet gibi motor özleyince. O fiyatlara satacağıma binerim dedim. Siz de en az 2-3 yıl binecekseniz tadını çıkarın.
Hangi yetkili serviste?
Ben hep Kadıköy'deki Ersoy Moto Yamaha'ya götürmüştüm.

Motosikleti
xmax
Yetkili servis düzgün yapar merak etmeyin, içiniz rahat olsun. değer düşmesini de dert etmeyin, zaten piyasa kötü, benim iyi bakılmış, komple bakımların hepsi zamanından bile önce yetkili serviste yapılmış xmax'ımı satayım dediğimde komik fiyatlar teklif edilince satmaktan vazgeçmiştim, duruyor öyle, ayda bir iki kere de ona biniyorum hafif, bisiklet gibi motor özleyince. O fiyatlara satacağıma binerim dedim. Siz de en az 2-3 yıl binecekseniz tadını çıkarın.
Hangi yetkili serviste?
Ben hep Kadıköy'deki Ersoy Moto Yamaha'ya götürmüştüm.
abi maltepe tuna sağolsunlar ilgililer

En azından servisi garantiden düzeltecek, parça beklemeyecek aylarca.
2 hafta oldu bu pazartesi parçalar gelmiş en geç cumaya kadar toplarız demişti şef

Motosikleti
abi maltepe tuna sağolsunlar ilgililer

2 hafta oldu bu pazartesi parçalar gelmiş en geç cumaya kadar toplarız demişti şef
iyi, ilgililermiş. Benim xmax'ı aldığım bayi.
Ben de ilk kazamdan sonra çekici ile oraya çektirmiştim, kırılan grenaj parçalarını değiştirmişlerdi, kasko ile iletişimi de onlar halletmişlerdi beni uğraştırmadan.
Ama yağ değişimi bakımı için gittiğimde çırak sadece yağ ve filtreleri değiştirip göndermeye kalktı, bari lastik havalarını kontrol et fren balatalarıma bir bak ya bitirdiysem demiştim de bu km'de balatalar bitmez diye sallamıştı, ben de bir daha oraya gitmedim, Yamaha Ersoy Moto daha iyi gelmişti.

Bu motor kimi insan icin hobi kimi icin ulaşım araci.
Benim icin hafta sonları dağa yaylaya doğaya kampa sürdüğüm bir hobi. Kasımın ortasından sonra yayla işi biter. Soğukta 2000 metre de neyin kampini yapayım yada süreyim. Ilık götlü diye tabir eden arkadas bende motoru 12 ay asfallta suren adama ilik gotlu diyorum hadi bakalım :)

Ben motosiklete zevk için binenlerdenim.

Türkan Şoray kanunları gibi kanunlarım var.

1 - Canım istemezse binmem.

2 - Tam korumasız binmem.

3 - Kar yağdığında binmem.

4 - Basitte olsa herhangi bir arızası varsa binmem.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Benim -4 derecede işe gitme videom var Dominar 400 ile, her türlü havada biniyorum ben.

Yaklaşık 1 haftadır 1200cc sürüyorum, 400cc den yatay geçiş yaptım :) 40 beygirden 140 beygire sıçrama oldu biraz. Bu aralar birde depresyonda olduğum için terapi amacıyla anormal bir kullanım sergiliyorum, inceldiği yerden kopsun modunda bugün verdim kırbacı biraz... millet "bana bulaşmasında nerede patlıyorsa patlasın" diye düşünerek paso yol veriyor hep.

Makine köpek gibi gidiyor bu arada.. 270 kg motorla yanlaya yanlaya gitmesi de bir başka oluyormuş.. tiger 1200xc güzel motormuş ama tam çözemedim daha. Yanlayarak ilerleyeyim derken yarıda kesiyor, tcs devreye giriyor... teker de yapamıyorum, TCS yi kapatmayı beceremedim, menüyü kurcaladım baya ama bulamadım bir türlü..

Dominar ile çektiğim videoyu paylaşayım, bildiğiniz buz ve yollar çapraz kimi yerde.. tabi dikkatli sürünce sorun olmuyor, lastikler orjinal MRF marka dandik lastikler bu arada.

Son düzenleme:
Motosikleti
D400
Benim -4 derecede işe gitme videom var Dominar 400 ile, her türlü havada biniyorum ben.

Yaklaşık 1 haftadır 1200cc sürüyorum, 400cc den yatay geçiş yaptım :) 40 beygirden 140 beygire sıçrama oldu biraz. Bu aralar birde depresyonda olduğum için terapi amacıyla anormal bir kullanım sergiliyorum, inceldiği yerden kopsun modunda bugün verdim kırbacı biraz... millet "bana bulaşmasında nerede patlıyorsa patlasın" diye düşünerek paso yol veriyor hep.

Makine köpek gibi gidiyor bu arada.. 270 kg motorla yanlaya yanlaya gitmesi de bir başka oluyormuş.. tiger 1200xc güzel motormuş ama tam çözemedim daha. Yanlayarak ilerleyeyim derken yarıda kesiyor, tcs devreye giriyor... teker de yapamıyorum, TCS yi kapatmayı beceremedim, menüyü kurcaladım baya ama bulamadım bir türlü..

Dominar ile çektiğim videoyu paylaşayım, bildiğiniz buz ve yollar çapraz kimi yerde.. tabi dikkatli sürünce sorun olmuyor, lastikler orjinal MRF marka dandik lastikler bu arada.

videonun başında motora binerken ayağım kayıp düştüm bile ben :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar