Kalite asla tesadüf değildir. (belki mobilden giriyorsundur gözükmüyordur diye ss aldım)
Hello kitty'li kaskımla açığı kapatıyorum.Pembe olmalı ama. seninkinin galiba pembesi yok.
Hocam David Niven ne alaka? Yoksa Siz de pembe panterci misiniz?
Benim vizöre yağmur suyu çok geliyor onu engelleyemiyorumBu vizör çamur tutmasın diye ne yapıyorsunuz?
Martini değil ama Rolex beni aşar. Şimdilik seiko prospexten öteye geçemedik.Yok eski James Bond olmasından. Martinide severim. Free shoplardan bulduğumda aldığım yegane içecek asti'dir.
Edit: Birde Omega değil Rolex kullanan J.Bond'tur kendisi.
Bir sonraki kışlık eldivenin sol işaret parmağı kenarında silecek görevi gören plastik, yumuşak bir parça olmasına dikkat et. Böylelikle vizörüne gelen yağmur damlalarını silecek kullanır gibi silebilirsin.Benim vizöre yağmur suyu çok geliyor onu engelleyemiyorum
Mekanik saatlere merak varsa Omega'da çok iyidir, En azından AD ile iyi bağ kurmaya gerek yok. Doğrudan ulaşım mümkün, ama çok özel modelleri hariç ikinci el kovalanabilir çünkü çok iyi saatler çok ekonomik alınabiliyorMartini değil ama Rolex beni aşar. Şimdilik seiko prospexten öteye geçemedik.
Kesinlikle katılıyorum. En son motürüm olan SYM Jet 14ü Ocak ayında 7 derecede Istanbul'dan çıkıp Bursa'dan itibaren İzmir'e eve kadar yağmurda getirdim. Korumalı kıyafet üzeri Tribord yağmurluk + pantolon + waterproof botlar.uygun olmayan kıyafet vardır, kötü hava yoktur![]()
Çok merak ettim motorunuzun marka ve modeli nedir acaba? Ben 20KM yaptığımda çok sürdüm diyorumYaz kış dört mevsim günlük min 20 km bazen 100 km sürerim , kontak açmadığım gün yorgan döşek hastayımdır![]()
Yazın yazlık, kışın kışlık mont ve ekipmanlarla olağanüstü hava koşulları hariç her zaman sürmeye devamKasım ayına geldik, sabah-akşam motorla çıkınca insanı üşütüyor. Ben hâlâ motoru kullanıyorum ama montsuz çıkmak imkânsız hale geldi. Siz ne yapıyorsunuz, sezonu kapattınız mı yoksa devam mı?
Kışlık ekipman ve lastiği sağlam para gömdüm geçen sene -5 ortalama ve tavan olarak -13 derece 500km yol yaptım inan doğru ekipman ile kışın daha keyifli dinç oluyorsun kıymetini yazın anladımKasım ayına geldik, sabah-akşam motorla çıkınca insanı üşütüyor. Ben hâlâ motoru kullanıyorum ama montsuz çıkmak imkânsız hale geldi. Siz ne yapıyorsunuz, sezonu kapattınız mı yoksa devam mı?
Baba tarafımdan memleketim diye bilirim az biraz: Çanakkalenin ayazı da yıkar devirir vallahi. En korumalı şekilde giyinsen bile gireceği yeri bilir/bulur o ayaz....Bir tek kar yağarsa çıkmam ama çanakkalede zaten yılda belki 2 kez kar yağıyor, toplamda en fazla 1-2 hafta yerler karlı kalıyor. O kadar sürede de arabaya biniyorum. Onun dışında günlük işe gidip gelirken motora biniyorum.