Kış geldi, motorlar yattı mı?

Yağmur dışında yaz, kış binerim. Binmem gerekiyor çünkü, sürüş becerilerimin kaybolmaması için düzenli ve sürekli tekrar gerekiyor. Aslında her işte böyle. Düzenli tekrar başarı getirir.

Motosikleti
D400
yagmur camur hariç motora binmeyenler evde buna binsin.

images

kışın motor sürmek yazdan keyiflidir.
soğuğa çare bulmak kolay, giyindin mi tamam.
yağmur-çamur hariç kullanıyorum.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Yok eski James Bond olmasından. Martinide severim. Free shoplardan bulduğumda aldığım yegane içecek asti'dir.

Edit: Birde Omega değil Rolex kullanan J.Bond'tur kendisi.

Yok eski James Bond olmasından. Martinide severim. Free shoplardan bulduğumda aldığım yegane içecek asti'dir.

Edit: Birde Omega değil Rolex kullanan J.Bond'tur kendisi.
Martini değil ama Rolex beni aşar. Şimdilik seiko prospexten öteye geçemedik.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Benim vizöre yağmur suyu çok geliyor onu engelleyemiyorum
Bir sonraki kışlık eldivenin sol işaret parmağı kenarında silecek görevi gören plastik, yumuşak bir parça olmasına dikkat et. Böylelikle vizörüne gelen yağmur damlalarını silecek kullanır gibi silebilirsin.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Martini değil ama Rolex beni aşar. Şimdilik seiko prospexten öteye geçemedik.
Mekanik saatlere merak varsa Omega'da çok iyidir, En azından AD ile iyi bağ kurmaya gerek yok. Doğrudan ulaşım mümkün, ama çok özel modelleri hariç ikinci el kovalanabilir çünkü çok iyi saatler çok ekonomik alınabiliyor :) Seiko'nun işçiliklerini çok beğensemde günlük takılacak uygun fiyatlı model algısından öteye geçemiyor. (Prospex için söylemiyorum tabii ki, ama solar olanlarıda tercih etmem) Bende de ara sıra severek taktığım Seiko 5 Ssk047k1 var. İyi anlaşıyoruz kendisiyle.

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
uygun olmayan kıyafet vardır, kötü hava yoktur 🤙
Kesinlikle katılıyorum. En son motürüm olan SYM Jet 14ü Ocak ayında 7 derecede Istanbul'dan çıkıp Bursa'dan itibaren İzmir'e eve kadar yağmurda getirdim. Korumalı kıyafet üzeri Tribord yağmurluk + pantolon + waterproof botlar.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Kasım ayına geldik, sabah-akşam motorla çıkınca insanı üşütüyor. Ben hâlâ motoru kullanıyorum ama montsuz çıkmak imkânsız hale geldi. Siz ne yapıyorsunuz, sezonu kapattınız mı yoksa devam mı?
Yazın yazlık, kışın kışlık mont ve ekipmanlarla olağanüstü hava koşulları hariç her zaman sürmeye devam

Kasım ayına geldik, sabah-akşam motorla çıkınca insanı üşütüyor. Ben hâlâ motoru kullanıyorum ama montsuz çıkmak imkânsız hale geldi. Siz ne yapıyorsunuz, sezonu kapattınız mı yoksa devam mı?
Kışlık ekipman ve lastiği sağlam para gömdüm geçen sene -5 ortalama ve tavan olarak -13 derece 500km yol yaptım inan doğru ekipman ile kışın daha keyifli dinç oluyorsun kıymetini yazın anladım
Gözüm bu yıl daha soğuk rotalarda(yamaha r25 ile)🏁🏁🏁

Motosikleti
Honda Forza 250
01.11.2025 kaldırırım 01.5.2026 da binerim yıllarca bu düzenimi bozmam,

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
...Bir tek kar yağarsa çıkmam ama çanakkalede zaten yılda belki 2 kez kar yağıyor, toplamda en fazla 1-2 hafta yerler karlı kalıyor. O kadar sürede de arabaya biniyorum. Onun dışında günlük işe gidip gelirken motora biniyorum.
Baba tarafımdan memleketim diye bilirim az biraz: Çanakkalenin ayazı da yıkar devirir vallahi. En korumalı şekilde giyinsen bile gireceği yeri bilir/bulur o ayaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar