Kış geldi, motorlar yattı mı?

Kasım ayına geldik, sabah-akşam motorla çıkınca insanı üşütüyor. Ben hâlâ motoru kullanıyorum ama montsuz çıkmak imkânsız hale geldi. Siz ne yapıyorsunuz, sezonu kapattınız mı yoksa devam mı?

sağlam bi kışlık montum olsa binerim de yok valla... zaten az hastayım işe servisle geleyim dedim, delirecektim servisin içi 55 derece, biner binmez sesli reels izleyen abiler ablalar falan var. ocakta almanyaya gidecem bi mont çözeyim yaw.. allahım inşşşşşş

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Yağmur yağarken sorun yokta, kesilince yerden kalkan çamurdan bir şey göremiyorum. Yağmur olunca iyi kafanı bir sağ, bir sol yap akıp gidiyor. Tır arkasına kalırsan eyvah, eyvah be ya.

Motosikleti
Motorsuz
üstüne yağmurluk çekip rüzgarı kesebilirsin sıcak tutar

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Biz kış demiyoruz.. Havalar serinleyince diyoruz...
13 ay biniyoruz..Non stop :)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Mont giyiyoruz. Aynen devam
Yazın da montsuz çıkmıyoruz ki zaten. :) Kış gelince kışlık mont giyiyoruz. :)

En son bir ay kadar önce Cyan ile Saray'da buluşup bizim köfteci rotasından Pınarhisar'ın Kaynarca köyüne sürdük, orada bir mekanda ayı gibi yedik. Sonrasında hafta sonları evdeki işlerden ya da arabayla ailecek bir yerlere gitmekten motorla çıkmaya fırsat olmadı ama motoru kapattım sayılmaz, hafta içi zaten evden çalıştığım için sokağa bile çıkmıyorum, artık yağışsız yerler kuru zamanlarda yine motorla çıkarım, hava 5 derecenin üzerindeyse bana uyar yeter ki yağış olmasın.
Haa, bu sürede 2-3 kez şehir içinde xmax 250 scooter ile 3-4km'lik yollarım oldu onları saymıyorum. Aslında o kadar da hımbıl değilmişim.

Son düzenleme:
Motosikleti
Yamaha XSR700
Yazın da montsuz çıkmıyoruz ki zaten. :) Kış gelince kışlık mont giyiyoruz. :)

En son bir ay kadar önce Cyan ile Saray'da buluşup bizim köfteci rotasından Pınarhisar'ın Kaynaca köyüne sürdük, orada bir mekanda ayı gibi yedik. Sonrasında hafta sonları evdeki işlerden ya da arabayla ailecek bir yerlere gitmekten motorla çıkmaya fırsat olmadı ama motoru kapattım sayılmaz, hafta içi zaten evden çalıştığım için sokağa bile çıkmıyorum, artık yağışsız yerler kuru zamanlarda yine motorla çıkarım, hava 5 derecenin üzerindeyse bana uyar yeter ki yağış olmasın.
Haa, bu sürede 2-3 kez şehir içinde xmax 250 scooter ile 3-4km'lik yollarım oldu onları saymıyorum. Aslında o kadar da hımbıl değilmişim.
Abi ben kar yağmadığı sürece motora biniyorum. Hatta hava aşırı soğuk değilse izin günüm bile olsa ben gidip bir ıslanayım yine yağmurda sürerim. Yağmurda yürümeyi de araba kullanmayı da motora binmeyi de çok severim. Bir tek kar yağarsa çıkmam ama çanakkalede zaten yılda belki 2 kez kar yağıyor, toplamda en fazla 1-2 hafta yerler karlı kalıyor. O kadar sürede de arabaya biniyorum. Onun dışında günlük işe gidip gelirken motora biniyorum.

Motosikleti
DUKE 250
ben ekim ortası rafa kaldırıyorum genelde,
sadece ufak tefek yerlere yada trafik o gün aşırı sıkışıksa ve yağışsızsa arada biniyorum.
yağmurlu veya yerler ıslaksa kesinlikle binmiyorum.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Bu vizör çamur tutmasın diye ne yapıyorsunuz?

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Yaz sıcağında motora mı binilir? Kışın soğuk havanın çaresi var, yazın sıcak havanın çaresi yok.

Aynı şey roadster/cabrio otomobil içinde geçerlidir bu arada. Yaz sıcağında o tente soğumaz. Yukarıdan soba yakılmış gibi olur. Üstüde açılmaz başa güneş geçer. Bahar aylarında ve ense ısıtma falan varsa kışın konforludur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar