Tatlı su motorcusu değilim neyse kiEğer sürekli kar/yağmur yağan bir yerde değilseniz ve sadece "soğuk" diye motora binmiyorsanız bizim burada böylelerine "ılık g.tlü" diyoruz kusura bakmayın.
Mont giyiyoruz. Aynen devammontsuz çıkmak imkânsız hale geldi. Siz ne yapıyorsunuz,
Yazın da montsuz çıkmıyoruz ki zaten.Mont giyiyoruz. Aynen devam
Abi ben kar yağmadığı sürece motora biniyorum. Hatta hava aşırı soğuk değilse izin günüm bile olsa ben gidip bir ıslanayım yine yağmurda sürerim. Yağmurda yürümeyi de araba kullanmayı da motora binmeyi de çok severim. Bir tek kar yağarsa çıkmam ama çanakkalede zaten yılda belki 2 kez kar yağıyor, toplamda en fazla 1-2 hafta yerler karlı kalıyor. O kadar sürede de arabaya biniyorum. Onun dışında günlük işe gidip gelirken motora biniyorum.Yazın da montsuz çıkmıyoruz ki zaten.Kış gelince kışlık mont giyiyoruz.
En son bir ay kadar önce Cyan ile Saray'da buluşup bizim köfteci rotasından Pınarhisar'ın Kaynaca köyüne sürdük, orada bir mekanda ayı gibi yedik. Sonrasında hafta sonları evdeki işlerden ya da arabayla ailecek bir yerlere gitmekten motorla çıkmaya fırsat olmadı ama motoru kapattım sayılmaz, hafta içi zaten evden çalıştığım için sokağa bile çıkmıyorum, artık yağışsız yerler kuru zamanlarda yine motorla çıkarım, hava 5 derecenin üzerindeyse bana uyar yeter ki yağış olmasın.
Haa, bu sürede 2-3 kez şehir içinde xmax 250 scooter ile 3-4km'lik yollarım oldu onları saymıyorum. Aslında o kadar da hımbıl değilmişim.
Of of of Tekirova'da suya gireceksin şöyle arkanı dönüp mis gibi Tahtalı Dağı'nın manzarasını izleyeceksin bir yandan...kış mı gelmiş ?
arkadaslar manyak olmayın,..yagışsız bir kaç gun bulursanız guneye inin biraz yüzün yaa.
ahhh şimdi tekirova da, kaleucagız da olmak vardı, su sıcacıkmış.
boynum ağırmasa gidecem de ağrıyor yav.