[Kırklareli - MT]

tüm kırklareli, lüleburgazlı ve kısaca tüm motorcu dostlarımıza selam ve sevgiler....

yanlış söylemiyorsam 25 mayıs 2008 de yani kırklareli drag yarış ve şenlikler alanında görüşmek ve tanışmak dileğiyle diyorum....

lütfen bilenler bilmiyen motorcu kardeşleimize haber edelim ulaşmaya çalışalım...

inş... görüşmek dileğiyle....

öncelikle hoşgeldin kardeş . inş bizde pınarhisarlı motorcular olarak orda olucaz :wiinkk:

yaw tam olarak nerde olcak bu toplanalım görüşelim motorlarımızla inletelim etrafı :bounce:

s.a kırklareli -MT dostları çok istememe rağmen kırrklareli drag yarışlarına gelemedik üzgünüm... daha doğrusu düzgün bir motor bulamadık ve sizlerle tanışamadık nasib değilmiş...

ben lüleburgaz turgutbeyliyim inş.. birgün bir pazar günü tüm dostları toplar turgutbeyde buluşuruz.

lüleburgaz ve pınarhisar tarafındanda ortak nokta nasılsa...

inş... birgün görüşmek dileğiyle bu arada drag yarışlarına ait video varsa seyredelim.

şimdilik hoşça ve dostça kalın...

arkadaşlar TRAKYA MT Grubundan Konusalım Çünkü Kopukluk oluyor.. 15 haziran pazar günü tura çıkmayı düşünüyoruz ama yer belirlemedik henuz Duyrulur...oradan konusalım :)

Merhaba,
Edirne\Uzunköprü tarafı veya daha ileriye bir gezi olur ise sevinirim:)

Bende lüleburgazda yaşıyorum . Ehliyeti alınca gezilere benide alırsınız artık :)

Bende lüleburgazda yaşıyorum . Ehliyeti alınca gezilere benide alırsınız artık :)

kardeşim bizde ehliyet var uzun yola çıkıcak adam gibi bi motorumuz yok :pr:gel ortak bişeyler yapalım:queen: senin motor sağlamsa birlikte gidebilirz zaman zaman etkinliklere olurmu ne dersin ?

vaktiyle alman malı 1 yaşında bir mz almıştım ozamanda ehliyetim yoktu:farao:

şimdi ehliyet var bizim uzun yola götürücek bi motorumuz yok yani hayat böyle birşey işte bişeyleri denk düşürmak çok zor neyse sonu hayırlı olsun inş...

görüşmek üzere hoşça kalın ve dostça ....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Caner22 nickli, herkesin çok sevdiği arkadaşımızın imzasını doğru düzgün okumadan, espriyi anlamadan, sırf içinde sex kelimesi geçtiği için onu forumdan uzaklaştıran moderatör zihniyetinin cehenneme kadar yolu var... hadi beni de uzaklaştırın.. Kasımpaşa ya doğru....
böyle aptal aptal sebeplerden uzaklaştırılan Emrah arkadaşımızı ve Erol ustamızı da sonuna kadar destekliyoruz..

kodumu modları siz kendinizi ne sanıyonuz?

:rendeer: :rendeer: :rendeer:

[PANKART] KIRKLARELİ MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...

Kazasız bol keyifli sürüşler..:cat:
_______________________________________________________________Murat GERGERLİ ve AİLESİ[/PANKART]

.

:rendeer: :rendeer: :rendeer:

[PANKART] KIRKLARELİ MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...

Kazasız bol keyifli sürüşler..:cat:
_______________________________________________________________Murat GERGERLİ ve AİLESİ[/PANKART]

.

eyvallah bilmukabele sizlerinde inş...

bayramınız bayram olsun ,sağlık mutluluk ve esenlikler dilerim ....

sevgili hemşerilerim bende Lüleburgaz Ahmetbey'den yazıyorum.
kısa süre içerisinde motor alıcağım üç motor arasında kaldım biri fiyatı en uygun olan KYMCO CK 125 diğeri kendini kanıtlamış bir motor YBR 125 ve son olarak TVS Apache ben acemi biriyim motorlardan iyi anlayan ustalarım yardımcı olursa sevinirim. İLK etapta fazla para vermeyip CK 125 mi alayım
yoksa En iyisi bu deyip YBR mi alayım yada servisi uzak olsun sorun değil deyip TVS mi bakayım ayrıca işe gidip gelmek için isimli konuda tüm önemli açıklamalar var cevaplar için şimdiden teşekkürler

aramıza hoşgeldin,,, cbf 150 düşünsene yada yetişemezsen ck 125 te olur
en azından motoru saglam.3 motorunde servisi lüleburgazda var ...
sadece honda çorluda.. ybr yerine cbf daha ıyı olur gibi.

aramıza hoşgeldin,,, cbf 150 düşünsene yada yetişemezsen ck 125 te olur
en azından motoru saglam.3 motorunde servisi lüleburgazda var ...
sadece honda çorluda.. ybr yerine cbf daha ıyı olur gibi.

hoyttttt:queen: ustam girme kardeşimizin kafasına o tvs apacheci olucak:cherry:

hayırlısı neyse o olsun bu çok farklı birşey herkez kullandığını yada gönlünde yatanı tavsiye ediyor yada kullanıyor...

şahsen bende apache hastasıyım ama son karar tabikide kardeşimizin sonuçta kullanan o olucak...

şimdiden hayırlısı olsun diyorum güle güle kullan inş...:rendeer:

kırklareliMT ve bütün motosiklet camiasının kurban bayramı mübarek olsun. hayırlı bayramlar bursa MT

Sevgili Arkadaşlarım Sizlerin Ve Ailelerinizin Bayramı Mübarek Olsun Iyiki Varsınız
Adana Mt

kurban_bayrami.jpg

Tüm MoToSiKLeTÇi DosTLarımızın Kurban Bayramını KutLarız

TEKİRDAĞ/TRAKYA MT

a000002.gif

kurban2li4.jpg

Koyun_inek_kurban_bayrami.jpg

koyunkavurmahw0.jpg

NİCE MUTLU bAYRAMLARA:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar