[Kırklareli - MT]

Yok abicim saolasın kalsın askerlık oradaydı bır daha gerek yok zaten :) bencede bitirde sen dön memleketine daha şık olur.

Arkadaşlar hafta sonu pazar günü kırklareline geliyorum motorumla, Sizlerle tanışmak isterim, cebim 0532 666 7494 , hatta sizi bulmuşken soruyim motora bir şey olursa hangi servise götürmem lazım?

S.a kırklareli mt ..
Bana kiralık ev lazım lüleburgazdan ..
çorludanım yeni atandım burgaza git gel olmuyor yaklaşık 20 gün sonra göreve başlıyacağım .. Kiralar çorluda ki gibi deli olucam uygun bi şeyler yok mu bildiğiniz falan ..
komisyon olarak 5 lt benzin :) fazla istemeyin .. şaka bi yana kısaca bildiğiniz var ise bi mesaj yazın bana .. haftaya bi turluycam oraları gerçi ama en azından bilgi sahibi olayım

S.a kırklareli mt ..
çorludanım yeni atandım burgaza git gel olmuyor yaklaşık 20 gün sonra göreve başlıyacağım .. Kiralar çorluda ki gibi deli olucam uygun bi şeyler yok mu bildiğiniz falan ..
komisyon olarak 5 lt benzin :) fazla istemeyin .. şaka bi yana kısaca bildiğiniz var ise bi mesaj yazın bana .. haftaya bi turluycam oraları gerçi ama en azından bilgi sahibi olayım

http://www.motosiklet.net/forum/members/extrema-46260.html : bu arkadaşımız lüleburgazlı ve sana yardım edebilir sanırım . bol şanslar ...

kiralık ev...

S.a kırklareli mt ..
değerli kardeşim ve motorcu camiası selamların en güzeli üzerinize olsun inş...
öncelikle lüleburgaza hoşgeldin diyorum.
ailemisin yalnızmısın sonra lüleburgazın içindemi yaşamak istiyosun yoksa mesela köyünde olurmu? gerçi vaktinde az kalmış keşke biraz daha önce haber etseydin...
ama neyse gine aklımızdasın . böyle ihtiyacını karşılıyacak bir yer bulursak habaer ederiz
şimdilik bu kadar görüşmek üzere hoşça kalın ve dostça inş...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar