ogrenciyim usta , 1 senem daha var , misafir gelmek isteyen herkese ucretsiz danismanlik ve tercumanlik yapilirİnşaallah Smirnouf inşaallah.Doğu bloğundaki iş geçicimi ? kalıcımı abicim ?
Yok abicim saolasın kalsın askerlık oradaydı bır daha gerek yok zatenbencede bitirde sen dön memleketine daha şık olur.
Haha ben varim.Kirklareli/pinarhisar.
sen kirklareli merkezmi ?
abicim senin memleket pınarhisar ama yaşadığın ülke yabancı :mrgreen: en kısa zamanda ülkene geri dönn :salut: :queen:
selamınaleyküm bende pınarhisardan
çılgın gacal heee
sali sen yaşıyonmu ?
bu arada bu gacal kim ?
gacalllllllllll kimsin sen ses ver bakimmm
S.a kırklareli mt ..
Bana kiralık ev lazım lüleburgazdan ..
çorludanım yeni atandım burgaza git gel olmuyor yaklaşık 20 gün sonra göreve başlıyacağım .. Kiralar çorluda ki gibi deli olucam uygun bi şeyler yok mu bildiğiniz falan ..
komisyon olarak 5 lt benzinfazla istemeyin .. şaka bi yana kısaca bildiğiniz var ise bi mesaj yazın bana .. haftaya bi turluycam oraları gerçi ama en azından bilgi sahibi olayım
değerli kardeşim ve motorcu camiası selamların en güzeli üzerinize olsun inş...S.a kırklareli mt ..
Bana kiralık ev lazım lüleburgazdan ..
çorludanım yeni atandım burgaza git gel olmuyor yaklaşık 20 gün sonra göreve başlıyacağım .. Kiralar çorluda ki gibi deli olucam uygun bi şeyler yok mu bildiğiniz falan ..
komisyon olarak 5 lt benzinfazla istemeyin .. şaka bi yana kısaca bildiğiniz var ise bi mesaj yazın bana .. haftaya bi turluycam oraları gerçi ama en azından bilgi sahibi olayım