[Kırklareli - MT]

Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.:rendeer:

slmlar , adım eray eskişehirliyim kırklareli vize jandarma komando tatbikat merkezinde vatani görevimi yapmaktayım . Vizeli motosiklet tutkunları ile tanışmak istiyorum [email protected] msn adresım ekleyın goruselım

KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
toplanın tekirdağ MT ye gelin,burası ancaK mezarlık kadar hareketli:)
Kırklarelinden Hakan usta,Burgazdan Emrah bile bizde.

arkadaslar bana 5 adet motoplus bilet gerek 28 subatta gitmei düşünüoz 5 motorcu fakat biletimiz yok yardım ltfen

abilerim kardeşlerim,trakya cam sanayi otocam fabrikası işçi alacaktır,müracatlar cumartesi gününe kadar fabrikada yapılacaktır,o güne kadar baş vurmak isteyen istediği saatte gidip form doldurabilir,cumartesi yada pazar günüde karıştıran belediyesi düğün salonunda sınav yapılacaktır.sınavda genellikle mantığa dayalı sorular çıkacaktır.işe ihtiyacı olan arkadaşlar başvurabilir.
ilk etapta sözleşmeli izin dönüşümü ekibi olarak alınacaksa da çalışması beyenilenler kadro alma imkanı vardır.
aranılan şartlar:endüstri meslek lisesi mezunları(eletrik,elektronik,motor,torna tesfiye gibi ...)
yüksek okul olarak da aynı şekilde sayısal bölümlerden alımlar yapılacaktır.
sayi unutmuşum 75 kişi alınacak diye biliyorum ama sayı çoğalabilir,tam bilgim yok.

Kırklareli'nin nüfusuna göre motor oranı o kadar fazla ki burda ismini görmeyice şaşırdım doğrusu..

Neyse ben başlatayım bari.. Kırklareli ve ilçelerinde olup motor hastalarını buraya davet ediyorum.. tanışalım kaynaşalım arkadaşlar..

bu arada benim henüz motorum yok:pale: ama çok yakında alıcam :cherry:

benim de yok ben de akında alacam ...:)

bende geldim.. :) hakan ben arkadaşlar... yakında alıcam motoru..inş! ehliyeti bi alayım :) kırklareli / lüleburgaz

babaeskıden gökhan ben..arkadaslar yaz geldi hadi toplayın kenidinizi bi etkınlık yapalım yahu..millet neler yapıo özel pilaw günleri yapıolar biz nedn yapmayalım trakya grubu olarak kimse yokmu bunlarla ilgilenecek yuuuh bize yaa :((

babaeskıden gökhan ben..arkadaslar yaz geldi hadi toplayın kenidinizi bi etkınlık yapalım yahu..millet neler yapıo özel pilaw günleri yapıolar biz nedn yapmayalım trakya grubu olarak kimse yokmu bunlarla ilgilenecek yuuuh bize yaa :((

bencede çok iyi olur... kıyıköye veya dupnisa mağarasına yada her hangi bir yere bi gezi düzenleyelim mesala... nasıl olur hem tanışmış oluruz.? hemde güzel bi gün geçiririz..

bencede çok iyi olur... kıyıköye veya dupnisa mağarasına yada her hangi bir yere bi gezi düzenleyelim mesala... nasıl olur hem tanışmış oluruz.? hemde güzel bi gün geçiririz..

bencede cok ii olur sadist.. bi haftasonu bulusalım tanısalım ya dupnisalar çok ii bence :cat:

Merhaba arkadaşlar ben Sevgin. Lüleburgaz / Büyükkarıştıran da ikamet ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar