usta , sen pınarhisarlımısın ?arkadaslar ve abiler her zaman bu siteye giremiyorum akca restoranta gelmegi cok istedim sizlerle tanısmak benim için en buyük ideal olaydı kısmet degilmiş ama burgazda geçişinizi kayıt yaptım o sırada orda olmam teasaüftü alıs verise gittik esimle bu sitede yazılanları buraya girip okumak lazım facebook ta bir gurubumuz olsa msn adesimize de nsj gelir herkes daha iyi haberlisir bence eger öyle bir gurup varsa benide araniza alırsanız memnun olurum saygılarımla.
geri geldim arkadaşlarözlemişim mt'yi bea :cherry:
usta , sen pınarhisarlımısın ?
geri geldim arkadaşlarözlemişim mt'yi bea :cherry:
usta , sen pınarhisarlımısın ?
Nerdesin be ?
bi gitttin gelmek bilmedin
Gittiğin yerlerde kalmaya değecek bir şeyler vardı da bizi niye çağırmadın?![]()
demirköy/avcılar olurmu
savaş abi senin şu dağ tepe orman bayır çayır trakya gezilerine hayranım![]()
abi gitme kısmında bi yanlış anlaşılma var sanırım :cherry: ban'ım kalktı o yüzden geri geldim yazdım . vatana geri gelişide 1 hafta sonra yapıcağım kısmetseNerdesin be ?
bi gitttin gelmek bilmedin
Gittiğin yerlerde kalmaya değecek bir şeyler vardı da bizi niye çağırmadın?![]()
emünnn bu yaz sen gelme bizim oralara , seni ıslak çorapla kafana vura vura dövücemdemirköy/avcılar olurmu
savaş abi senin şu dağ tepe orman bayır çayır trakya gezilerine hayranım![]()
2 hafta sonra babamın çinli ile katılabilirim sana abim , 125 cc ama peşinde gitmeye çalışıcam artıkRabbim izin verirse bu sene daha iyileri olacak
bir hafta sonra başlayacağım kısmet olursa.
Rabbim izin verirse bu sene daha iyileri olacak
bir hafta sonra başlayacağım kısmet olursa.
emünnn bu yaz sen gelme bizim oralara , seni ıslak çorapla kafana vura vura dövücem![]()
o ne biçim fantazi olum :mrgreen:
SLM KIRKLARELİ Lİ VE DİĞER ÇEVRELERDEN HAFTA SONLARI 2,3 SAATLİK CROS YAPMAYAÇIKIYORUZ FAKAT SAYIMIZ ÇOK AZ BU SAYIYI YÜKSELTMEMİZ LAZIM YÜKSEK SAYILARA ULAŞTIRIRSAK CROS İÇİN GÜZEL MEKANLAR YAPTIRILABİLİR ARKADAŞLAR TÜM KROS SEVERLERİ ARAMIZDA GÖRMEK İSTERİZ SAYGILARIMLA UÇAN TÜRK:cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:
kırklareli pehlivanköyde askerlik yapdım bende 88-4
sabahları ergenin mis kokusuyla uyanıp spor yapıyorduk
vize babaeski burgaz pınarhisar birkaç yer işte daha çok pehlivan köy ve küçük köylerde devriye atıyorduk
haftasonları yaprakdökümü ağacının altında zıkkımlanıyorduk
yoğun çalışıyorum
yoksa bende takılırdım sizinle oraları özledim
slm arkadaslar bende kırklareli/pınarhiserdan cuneyt aranıza alırsanız sevınırm saygılar