[Kırklareli - MT]

hocam bu hafta sonu smirnouf eski üyelerden zydar ben ve smirnoufun kardeşi başka bir yere gitmeyi planlıyoruz o yüzden biz gelemicez :(

tamam bekleriz haber et bize topicten.. nerede bulusacagımıza dair, Ayarlarız bişiler :)
ustam,bende ehliyet yok ve sanırım edirneye gitmeyi denemek intihar olur.ben baska bi arkadasin arkasında gelmeyi düşünüyodum ama onunda işi çıkınca sanırım edirne gezisi yattı benim için
ne demek orda olacammı Rusyada napçan :D gelirsin Trye yoksa bi daha zor gelirsin söliyim yani (anlayan anladı)
onurum ben geldim,bi ara msn'den konusalım ... belki yarın kacarım sergene

hocam bu hafta sonu smirnouf eski üyelerden zydar ben ve smirnoufun kardeşi başka bir yere gitmeyi planlıyoruz o yüzden biz gelemicez :(

nereye gidecez ?? sen planları yaptınmı ?? ayrıca ile emreyle konusmamız lazım ...

evet arkadaşlar edirne yerine kırklareline gidiyoruz kımler gelıcek simdı burada?

yarın kırklareliye geliyoruz .. arkadaşlar haberiniz olsun.. Edirnedeki arkadaşlarda kırklareliye gelcek ::)

senin kaderin bu galiba :D

Son düzenleme:
arkadaşlar gelmesine gelelimde ehliyet sonuçları 5 mayısta açıklanacakmış nabalım....

ben hep diyom , komsu mt'lerden transfer yapalım :p

mrb arkadaşlar..ben tekirdağ MT'den
bence boyle tekirdağ kırklareli yada edirne mt diye ayırmasakta olur...zaten 3 5 kişiyiz şurda...onun yerıne TRAKYA MT yapsak nasıl olur...:wiinkk:
hem birbirimizi daha iyi tanırız..hemde gitcegımız biyer olfugunda daha kolay anlaşıp toplanırız...
ne dersiniz :wiinkk:

bu arada kırklarelinde drag'lar olcakmıs diye duydum...ne zaman ve nasıl olcagı hakkında bilgisi olan var mı ??
iyi gunler :rendeer:

Trakya MT için Erhan abiyle özelden konuştum , zaten az yasıda üye olduğumuzu söyledim felan , düşünebileceğini söyledi . inşallah olurr

yaw gezi fln dediydim geçenlerde ama baya geçti fln tık yok dedim herhalde millet istemior gezmek çıktım burgaz umurca sakızköy emirali ahmetbey sütlüce cevizköy tozaklı pınarhisar ordan ataköy ceylanköy hamzabeyli turgutbey eve şimdi sap gibi gezdim valla şöle 3 5 motor toplansak gezsek nolurdu cevizköyde bide dereye girdim ohhhh hehehe bak ben yapacağım zaman yine haber veririm toplanalım gezelim yaw yazmayalım burda sadece gezcez fln die :D

s.a bende kırklareli lüleburgazlıyım:)))

tüm kırklareli, lüleburgazlı ve kısaca tüm motorcu dostlarımıza selam ve sevgiler....

yanlış söylemiyorsam 25 mayıs 2008 de yani kırklareli drag yarış ve şenlikler alanında görüşmek ve tanışmak dileğiyle diyorum....

lütfen bilenler bilmiyen motorcu kardeşleimize haber edelim ulaşmaya çalışalım...

inş... görüşmek dileğiyle....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar