[Kırklareli - MT]

evet aynen oyle bende ama tıgerın o kadar sorunu oldugunu bılmıyodum 200racelerde gordum problem hepsınde aynı sorunlar cıkıyo bıde wndy lerde gordum tıgerı cok saglam dıye soylemıslerdı hıc olmadıgı ıcın bılmıyorum neyse sende sımdı suzukı gsr dusunuyon kesın 600cc :D off askerden sonra az kaldıı az ben senın aldıgın motoru dusunmustum almaya ama hıkayesı dogrumu bılmıyorum taa edırnelerden gelmıs buraya senın motor en son telefoncudaydı onu verdı pıoneer aldı atılladan sonra sen almıssın ben dusundum arastırdım almaktan vazgecmıstım

hayır ben motoru saraydan 1 sene önce aldım oda luleburgazdan aldı.arıza yapınca atillaya tamire getirdim parça bekliyorum o yüzden uzun zamandır orda

wallamı ya buna bız satılık dıye baktık neyse herhalde bıızm arkadaslar yanlıs anlamıslardır

doğru arızalı haldeyken atilla abiye satabilirsen sat dedim.ama parçaların hepsini buldum silindir kapağı sibob piston yataklar 4 buji akü contalar hepsini yenilettim şuan iyi bişey olsun diye çok masraf yaptım hazır açılmış motor diye.silindir kapağı arızalıydı sadece.

beyler bı ufak gezı yapalım tabı gezılere katılan arkadaslara dıyorum 30 km den bahsetmıyorum burda uzun yola cıkabılen toplu surus kanunlarına uyan sehır ıcınde tur yapıpta motorcuyum demeyın:cat: luleburgazdan cıkıp alpullu hayrabolu eger daha gıderım dıyen varsa ordan tekırdag,corlu son durak luleburgaz yaparız daha devam ederım dıyen varsa ben phısardan ote gelmem:p beyler cıdden ama ıster bı alpullu hayrabolu yapalım ordakı mt den arkdaslarımızla tanısalım yazın gezılerımız olucak ksın gelmeyıp yazın gelırsenız ayıp olucak

oluumm pilakan var gesi onn bisde o dediğim den yok be malesefff cesa yemeye niyetimm yokkk şaka şaka ama 125cc le çıkçahıma uzun yola hiç çıkmam daha iyiii rsil olmaylımm oralarda:cat:

oldumu adaşş sen daha iyi bilirsinnn en son tkd gesisini hatırla derim sana:queen:

Son düzenleme:
ne alaka :S motor ne olursa olsun sonucta senın kendı ımkanın buna yetmıs sıdmı bız 600cc alınca 125ccle gelenlere neden geldınmı dıyecegız sımdı dıyeceksınkı dersın askerden sonra herkez blıyokı alıcam oyle ufak motor muahbbetı ıle kımse dışlıyacak degıl senı

aydos neden alamcak zaten suan 3 tane motor var hepsını satsa ustune para eklese kız gıbı makıne alır kendısıne salıh ben tanıyorum senı dostum sen o altındakınle bıraz gez kendını alıstır ondan sonra buyultursun beklerım dersen askerden gelınce 2 yenı makıne sokarız sınırların ıcıne daha kıyak olur:))

iii bakalımmm alın da bizimde 600cc olan arkadaşımız var derizzzzz inşallah alırsınız ne deyimmmm

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
125 cc deyip gecme serbülent çıkın pınarhisarın dışına artık...

walla bu lafı ben ustume alınmyorum ben gıdıyorum sonucta gecen yazı bılırler aksamm olunca evde bardaktakı sutum beklemıyo yola cıkmamak ıcın binbir neden kıvıran arkdaslar dusunsun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gidin şöle gezin tozun bir kaç resim ekleyin hareketlenin yahu...

pınarhisar lüleburgaz arasını asın artık...

len bak duydunuz mu ne yazmış deer ee hadi ne zaman gidek bakamha hafta sonu olur bak ha

wala uyar bızım arkdas aldı bı motor 2 zamanlı 125cc bısı makıne eskı bısı granajlı falan super bısı ıns arıza cıkartmaz ve kısmet olursa bende degıstırıcem makıneyı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar