ozer hosgeldın arkadasım bu yaz gezmeyı dusunuyosan ve cevre edınmek ıstıyosan buraya takıl kısaca takıl hayatını yasa

)+bende luleburgazlıyım bılgın olsun salıh dostm ben geldım bu pazar phısardayım walla soz vermek bı sey vardır onu vermeye benzemz bzde oyle yok ama tabıkı bırılerının sozlerı vardı YALAN oldu

) bosver sen takıllırız ve DEER fotolar ıcın saol cok bısey cekemedım su benım martılarıda at ya onları cekmeye calısırken varya parmaklarım donmustu o kar sogugunda havalar ıyı olsun motorla gelıcem ve hersey ıcın saol tesekkur edıyorum gel gel dedın motorla gelemdım ama kendım geldım sayarsın ıns

)
istanbuldan cabuk döndün ama neyse baska zaman daha uzun soluklu bir şeyler yaparız bu arada resimleri atma sansım olmadı hafta sonu atarım artık
aslında donmıyecektım ama oyle olması durumda kaldım ben yakın bı zamanda gelıcem yıne dedıgım gıbı

aramıstım ama blıyon kapalıydı saolasın taa garajdan bostancı kadıkoy...kac kere yaptık bostancı kadıkoy hatırlamıyom ama saol.artık sayılı gun kaldı su mangal partısını nısan ayında yapabılırız ama oyle kuru kuru olmaz

gıdıcegız guzel bı yere orda yapılıcak mekanı daha kararlastırmadık ama beklerız herkezı onu bılın yeter