Kırık iki parmak:(

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Çok geçmiş olsun arkadaşım. En kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun inşallah. Motoru boşver sen şimdi, iyileşmeye bak. Motor her türlü hallediliyor. Sağlık daha önemli. :cat::rendeer:

Yok insancıl adamlarmış.Evime ziyarete de geldiler.Sahip çıkma babında götürmüş tabi...

Aslında kazalarımızın önemli bir kısmını kendi hatalarımız yüzünden yapıyoruz. Sonuçta ucuz atlatıp ders almak önemli. Ben de bir gün ciddi anlamda bir aceminin bile yapmayacağı olmayacak bir hata yapıp 2 günü merdiven çıkıp inememek üzere tam 1 hafta topallayarak gezmiştim. Tam korumalı kıyafetleydim, korumasız olsaydım kesin diz kapağı falan parçalanmıştı.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kardesim Allah beterinden korusun ya cok uzuldum.:pale: insallah kaza psikolojisini carcabuk atlatirsin.

Ah be abi sen ne yaptın, mıcırlı yolda traktör sağ taraftan sollanırmı... Okurken tüylerim diken diken oldu Allah cc hakikaten korumuş seni, ucuz atlatmışsın... Çok büyük geçmiş olsun. Cana gelecek mala gelsin boşver motorunu düşünme, bir şekilde hallediliyor...

Super Moderator
çok çok geçmiş olsun:rendeer:
verilmiş sadakan varmış ucuz yırtmışsın
allah tekrarını göstermesin

Geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun.Umarım tez zamanda iyileşirsin.Sporcu adam kolay iyileşir.:wiinkk:

Traktör gibi çok ağır hareket eden taşıtların(taşıtta değil ya) arkasına düştüğümüzde acele etmeden uygun zamanı kollamalıyız.Bir musibet bin nasihattan iyidir ma musibet biraz ağır olmuş:pale:

Adana'da imamoğlu diye bir yer var, yollarda ne işe yaradığını tahmin edemeyeceğin tarım makineleri çıkıyor. Kullanan adamlarda tarlada olduklarını zannediyorlar.Bir de sağlarında sollarında zor farkedilen aparatları var ki bizler için gerilim filmlerine konu olacak cinsten.O yüzden bunları sollarken iyice yaklaşmam.Geriden takip ederim ileri iyice açıksa sol şeridin solundan geçerim.
Belediye otobüsleri 1 bunlar 2.Tekrar geçmiş olsun:rendeer:

Çok çok geçmiş olsun.. Sağ kalman bi mucize olmuş senin anlatımınla.. Verilmiş sadakan varmış...

Allah acil şifalar versin, tekrarını yaşatmasın..

Çok büyük geçmiş olsun abi.Allah şifalar versin.İnşallah bu yapmış olduğun son kaza olarak kalır ve bir daha yaşanmaz.Saygılarımla.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok geçmiş olsun arkadaşım, umarım çabuk iyileşirsin

geçmiş olsun. tarif ettiğin yolu biliyorum. direksiyon eğitimi yapılan bi yer. ya bi de kazaya karıştığın araç traktör kaç tonluk çelik yığını. Allah korumuş beterinden. bununla gelmiş geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle...

Güzel temenniler için herkese çok teşekkür ediyorum.Allah cc kimseye böyle kaza yaşatmasın.

Ah be abi sen ne yaptın, mıcırlı yolda traktör sağ taraftan sollanırmı... Okurken tüylerim diken diken oldu Allah cc hakikaten korumuş seni, ucuz atlatmışsın... Çok büyük geçmiş olsun. Cana gelecek mala gelsin boşver motorunu düşünme, bir şekilde hallediliyor...

Teşekkür ederim. Yol mıcırlı değildi...

geçmiş olsun. tarif ettiğin yolu biliyorum. direksiyon eğitimi yapılan bi yer. ya bi de kazaya karıştığın araç traktör kaç tonluk çelik yığını. Allah korumuş beterinden. bununla gelmiş geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle...

Teşekkür ederim. Orada direksiyon eğitimi yapılmaz. Bahsettiğim yer gölün gölbaşı çıkışı.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar