Kınama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ve daha önceki bir konuda motorun kasıtlı parçalanması konuşulmuştu kasko kandırması burdanda o konu kapatıldıgı için bir kelime söylemek istiyorum sadece bir çizik için gözümün önünde mavi gsx r 600 motorun kırılmadık yerinin kalmayışıdır.Bu da sizin servisinizde yapılmıştır.

akkurt arkadaşım bu yazdığın ciddi bir suçlama, internet belki sanal bir ortam ama burda yazılanlarında artık TCK'ya göre ceza yaptırımları var. Bence sen bu konulardan ziyade kendi sorunun üzerine yoğunlaş.

sanayi devrimi öncesi pazarlama stratejileri ve onun yarattığı uslüp işte...babadan oğula qeçmiş muhtemelen...eheuehuueueuehuueue :)

ahmet almaz mehmet alır...

yani:

ahmete qeçiremezsem mehmete qeçiririm sen raat ol :)

KOCAMAN Bİ PESSSSS....!!!!

.

Kesinlikle böyle durumlarda 2 tarafında dinlenmesi gerektiğini düşünenlerdenim.
Her bireyin en doğal hakkı savunma hakkıdır.

Ben sizden arka ayaklık talep etmedim ve arkadaşımın böyle bir şey yapmasını da istemedim bu güne kadar sizlerden bu şeyleri talep etseydim belki haklı olabilirdin ama çamurlugu dahi istemedim.Evet siteye bu gün oldum ama karalamak amaçlı değil sadece sitede bu konuyu paylaşmak için.Yazılanlar dogru olunca karalama oluyorsa burdaki arkadaşlar kararı verir.Bu satırlarada kalkıp Tekay şöyledir böyledir yazmadım.Her satırı düzgünce yazdıgıma inanıyorum.Bence sende yazdıklarına biraz daha dikkat et.Söz konusu 500 ytl bile olmayan parça değil insan yatatının bu kadar basit değerlere emanet edildiğidir.Kapıda dilensem 500 ytl bulurum ama trilyonları verseniz canımı geri getiremezsiniz.

okuduklarıma çok üzülüyorum bizi bilgilendirdiğiniz içinde tşk.ederim ama daha fazla bu konuyu burda uzatmasınız iyi olur düşüncesindeyim. bir yerlerde buluşup bu konuyu yüz yüze halletmeniz daha uygun olacaktır. :cat:

Problemi ve savunmayı Somut verilere dayandırırsak,okuyan herkesin bilgilendirilmesini sağlarız.Ayrıca burada yazarak sonuca ulaşamayacağınız şu andan itibaren belli olmuştur.Bana kalırsa konu amacının dışına kaymaktadır.

Bence en büyük hata motordan anlamayıp 13000 gibi ciddi bir ücret karşılığı motor almak 2. hata Satıcı arkadaşın duyarsızlığı Bence çözülmücek bir problem yok ortada Tarafların karşılıklı el sıkışıp bir orta yolu bulması gerekir..

Arkadaşlar belki sinirli bir uslup ta kullanmış olabilirim asıl sebebim firmanın dikkatini çekmektir.Kullanıcı kapasitesi büyük olan bir foruma kalkıpta firmayı kötülemek için bir sayfa açmadım bire bir yaşadıklarımı aksettim eksik yazmadım abartma yapmadım evet bu konuyu konuşarak aydınlatmak istedim cevapta alamadım sizlerede anlatmak istedim.Beni haksız bulanlarınızda olabilir haklı bulanlarınızda .Sayfalarınızı işgal ettiğim için kusura bakmayın.Satış öncesi sıcak tutumlarının daha sonra değişmesini çok anlamsız bularak sizlerlede paylaşmak istedim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ikinci elde motor mağazadan çıktığı an her şeyi kabul etmiş sayılırsın,servisin yaptığıda hoş değil uyarması lazım lastikler kabak burda bu arızası var diye,onlarda işin kolayına kaçmışlar nasıl olsa anlamıyor diye,yapılacak iş kiminle muhatap olduysan onunla yüz yüze a dan z ye anlaşacaksınız burada bunları tartışmanın kimseye faydası yok

Arkadaşlar belki sinirli bir uslup ta kullanmış olabilirim asıl sebebim firmanın dikkatini çekmektir.Kullanıcı kapasitesi büyük olan bir foruma kalkıpta firmayı kötülemek için bir sayfa açmadım bire bir yaşadıklarımı aksettim eksik yazmadım abartma yapmadım evet bu konuyu konuşarak aydınlatmak istedim cevapta alamadım sizlerede anlatmak istedim.Beni haksız bulanlarınızda olabilir haklı bulanlarınızda .Sayfalarınızı işgal ettiğim için kusura bakmayın.Satış öncesi sıcak tutumlarının daha sonra değişmesini çok anlamsız bularak sizlerlede paylaşmak istedim.

Sonuçta bilgilenmek iyi bişeydir.Başımzdan geçenleri birbirimizle paylaşmalıyızki forum amacına ulaşsın.Fakat bazı iddaaların dayanak noktaları kesin veriye dayanmalıdır.Senin içinde olduğun durumu net ve belgelerle ortaya koyman,zamanla oluşabilecek hukuki pozisyonlar için şarttır.Nede olsa şu an foruma yazdığımız herşey yazılı delil kapsamındadır.Dayanak noktan sağlam değilse haklıyken haksız duruma düşebilirsin.
Ayrıca satıcıda bizim gibi motorcu bir arkadaşımız.O anlamazsa kim anlayacak?

forumlar paylaşılmak için vardır ve müşteri her zaman haklıdır.
az paralar değil ! şirket olarak ve başka bilgisayardan atılmış denilen mail yakışık almayan bir mail'dir.
kim olursa olsun kimsenin müşterisine bu uslubu kullanması hoş değildir .
motoru sattım ne halin varsa gör felsefesi sektörü geri götürmeye mahkumdur şu anda bile şirket sahibi olan arkadaşımız olayı kişiselleştirmeden gel arkadaşım gerekeni yapalım demesi etik ve akıllıca olur kanısındayım ve topiği engellemeye kimseyi susturmaya çalışmamayı denememenizi ve arkadaşla irtibata geçip halletmenizi öneririm sevgiler....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ryangt ben başka bişi yazmayacağım deyip işin içinden çıkmak çok kolay.madem kendinizi haklı görüyosunuz kendinizi savunun.ancak sadece bikaç çizik var dediğiniz motorun ön çamurluk kırık lastik bitik.arka ayaklık kırık olan bi motosiklet.bizde yeri geldi kmlerce yol gidip görmediğimiz bilmediğimiz motosikletler aldık.çünki satıcının samimiyetine güvendik.en son motorumu 10 saatlik bi mesafeden aldım ve gittiğimde satıcının her söylediği şey doğruydu.direk gittim notere aldım motoru.ticaret insanları dolandırmak demek deyildir.arkadaş ayaklık istediysede suçlu deyildir.akkurt arkadaşım ben senin yerinde olsam bu işin arkasını kesinlikle bırakmam.gereken her merciye başvururum.

Ulen ben bile motorumu satarken şurda şu çiziği var diye gösterdim ne yane bizler enayimiz malımızı satarken kusurlarını gösteriyoruz hiç kusura bakmayın o fiyata bu motoru almışsa bu arkadaş tek diycem güzel bir kazık atıldığı çünkü söylediği fiyata çok daha iyilerini alabilir ben bu saaten sonra ne suzuki alırım nede birine suzuki aldırtırım

Süper Moderatör (BBRR)
firma adına eski bir çalışanın maile cevap verme olayı bana pek inandırıcı gelmedi.. eğer böle bişi varsa firma adına konuşan kişi hemen olayı toparlamalı ..varmı böle bi cevap tarzı.

Koskoca şirkete burada bir müşteri ile atışmak yakışırmı ..

potansiyel müşteri bu atışmadan etkilenmezmi

firmadan mal alacak kişiler ya benim başımada gelirse firmada çalışmayan biri benim maili,mede böle cevap veririse diye düşünmezmi

daha öncede müşteri şikayetleri foruma yansımış e çok byük bir orana müşteri memnuniyeti ile sonuçlanmıştı..umarım bu olayda öle sonuçlanır..ne firma nede müşteri mağdur kalmaz

Son düzenleme:
bu bir ayıptır, daha fazla uzatılmadan ağır konusmalar olmadan, firma müşterisini memnun etmeli şuan itibari ile...

Tekay oto fuardan 1 hafta öncesinden itibaren yetkili servis ünvanı kalkmış olduğunu öğrenip sitede belirtilmişti.

Ancak yetkili servis anlaşmasının bittiği gelen kişilere iletilmediği suzuki forumlarına üye olan arkadaşlar bilir. Yani şirketin ticari davranışlarını irdelemek lazım.

http://www.vstromturkiye.org/phpBB3/viewtopic.php?f=1&t=1112&hilit=TEKAY

Ne alırsanız alın araştırmadan soruşturmadan bir bilene danışmadan almanın mahsurları ortada .

Son düzenleme:
Tekay oto fuardan 1 hafta öncesinden itibaren yetkili servis ünvanı kalkmış olduğunu öğrenip sitede belirtilmişti.

Ancak yetkili servis anlaşmasının bittiği gelen kişilere iletilmediği suzuki forumlarına üye olan arkadaşlar bilir. Yani şirketin ticari davranışlarını irdelemek lazım.

http://www.vstromturkiye.org/phpBB3/viewtopic.php?f=1&t=1112&hilit=TEKAY

Ne alırsanız alın araştırmadan soruşturmadan bir bilene danışmadan almanın mahsurları ortada .

Buda çok ince bir ayrıntıymış!

Selam, çok yakışıksız bir durum gerçekten. Benim tavsiyem Ana firmayla bağlantıya geçmen ayrıca acil bir şekilde Suzuki Japonya yla da irtibata geçmen kesinlikle sana faydası dokunacak, adamlar inanılmaz hassas bu konuda. Sony ile ilgili trajikomik bir hikayeyi (yakınımın başına Çorlu da gelen) bildiğim için söylüyorum.
Saygılar ve geçmişolsun

bazi yorumlar cok abartilmis bence gsrturkiye deki basliga kac kisi bakti yok japonya ya sikayet et falan ne oluyor urun ikinci el sonucta ama yuzyuze halledilememisse foruma tasinmasi normal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar