ve daha önceki bir konuda motorun kasıtlı parçalanması konuşulmuştu kasko kandırması burdanda o konu kapatıldıgı için bir kelime söylemek istiyorum sadece bir çizik için gözümün önünde mavi gsx r 600 motorun kırılmadık yerinin kalmayışıdır.Bu da sizin servisinizde yapılmıştır.
Arkadaşlar belki sinirli bir uslup ta kullanmış olabilirim asıl sebebim firmanın dikkatini çekmektir.Kullanıcı kapasitesi büyük olan bir foruma kalkıpta firmayı kötülemek için bir sayfa açmadım bire bir yaşadıklarımı aksettim eksik yazmadım abartma yapmadım evet bu konuyu konuşarak aydınlatmak istedim cevapta alamadım sizlerede anlatmak istedim.Beni haksız bulanlarınızda olabilir haklı bulanlarınızda .Sayfalarınızı işgal ettiğim için kusura bakmayın.Satış öncesi sıcak tutumlarının daha sonra değişmesini çok anlamsız bularak sizlerlede paylaşmak istedim.
Tekay oto fuardan 1 hafta öncesinden itibaren yetkili servis ünvanı kalkmış olduğunu öğrenip sitede belirtilmişti.
Ancak yetkili servis anlaşmasının bittiği gelen kişilere iletilmediği suzuki forumlarına üye olan arkadaşlar bilir. Yani şirketin ticari davranışlarını irdelemek lazım.
http://www.vstromturkiye.org/phpBB3/viewtopic.php?f=1&t=1112&hilit=TEKAY
Ne alırsanız alın araştırmadan soruşturmadan bir bilene danışmadan almanın mahsurları ortada .