Kınama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Binlerce yazıklar olsun.
Motorcular bu ülkede hep serseri,işsiz güçsüz tayfası, cahil olarak nitelendirildi diğerleri tarafından. Ama bu mail gösteriyor ki kendi grubu tarafından bile kaz gibi görülüyor. Yazık.
Ayrıca çalışanlar şifreyi biliyormuş gibi bir bahane durumun CİDDİYETSİZLİĞİNİ daha da gösteriyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben başka yorum yazmayacağım.

beyefendi başka yorum yağmayacağım diyerek olaydan sıyrılmaya çalışıyor.bu şekilde değil ,mağdur kişinin sorununu çözerek bitirmelisiniz bu problemi:farao:

davalı ayağa kalksın
karar
yaz kızım

engizisyon mahkemeleri demek bu olsa gerek. meğer bizim millet yargılamaya ve infaz etmeye ne kadar meraklı imiş.
bu arada motoru ruşen alinin(kendisi köroğlu olur) atı (kırat) ile karıştırdılar galiba karanlıkta kalsınki daha bir semirsin.

Bu konunun tatlıya baglaması için ben firmadan özür içerikli bir mail bekliyorum mail adresim [email protected] niyetim maddi çıkarlar değildir öyle olsaydı zaten parçayı istediğimi dile getirirdim firmayı karalamak hiç değildir böyle olsaydı Kınama diye başlık açmazdım.Bu olanların son olmasını diliyorum motorsiklet olarak ufak bir dünyamız var ve birçok insan dolaylı yollardan birbirini tanıyor birbirimizi kandırana kadar daha iyi nasıl hizmet verebileceğimizi düşünsek hepimiz için daha hayırlı olur.Aşağılayıcı tehtitkâr küfürlü saygısız forum alanına uymayacak yazılar yazmadıgımı bildigim halde yinede özür diliyorum.Başımdan geçen olayı sizlerle paylaşmak istedim ve kendisinin de burda oldugunu ve nicki bildiğim için forum alanınıza bu konuyu taşıdım.Konununda kendisine ulaştığını bildiğim için içim rahat sizlere tekrar teşekkür ederim cevaplarınız dan ötürü.Daha fazla uzatarakta sizlerin canını sıkmıyorum.Herkese kazasız belasız keyifli sürüşler.Hoşçakalın.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Aşağıda yazmış olduğum yazı bu konu başlığı ile alakalı olmayıp firmalar hakkında şikayetlerin MT sayfalarında yayınlanmasıyle ilgili site yönetimi kararımızdır.

Sitemizde zaman zaman firmalar ve şahışlar arasındaki sorunların dile getirildiği konular açılmakta.

Bu konularda yaşanan problemler;
- Konuyu açan, sorun yaşadığını iddaa eden şahsın kimliğini açıklamadan bir firmaya hakkında görüş belirtmesi.
- Firma ve şahıs arasındaki sorunun doğruluğunun tarafımızca bilinememesi
- Sorunu yaşayan kişiyi veya firmayı tanımadan konuya yorum yapan diğer üyelerin yanıltıcı mesajlar yazmaları.
- Sitemizi ilk defa ziyaret eden birinin direk şikayet konusu açarak MT ye giriş yapması. (iyi veya kötü yorumlanabilinir :) )
- Çoğu zaman şikayetci olunan firmanın internet, müşteri memnuniyeti, ürün desteği gibi konular ile alakası olmadığı için açılan konular malesef askıda kalması. Bir süre sonra firma yetkilisi veya yakını internette arama motorlarında firma adını arattığında çıkan sonuçlarda "......firmanın dolandırıcılığı" vb. bir konuyu görmesi, olayın MT yi dava etme boyutuna kadar uzaması.

Sonuç olarak bu açılan konularda kimin haklı kimin haksız olduğu, sorun yaşayan kişinin firmayı karalamaya çalışıp çalışmadığı ya da firmanın müşteriyi mağdur edip etmediğini sitemizde MT yönetimin takip etmesi imkansız hala geldi

Yakında bu şikayatler konusunda yapacağımız düzenlemede bir firma hakkında şikayetci olacak kişi tarafımızca belirlenecek bilgilerini vermek zorunda (Ad Soyad, İletişim bilgileri vb.) olacak. Şikayet site yöneticilerimiz tarafından belirlenen kriterlere uygun görülürse yayına alınacak. Diğer üyeler tarafından yorum yapılmasına izin verilmeyecek. Sorun firma yetkilisine iletilecek. Gerekiyorsa firma yetkisinin cevabı sitede yayınlanacaktır. Yeni düzenleme yapılana kadar sitemizde firma , ürün vb. şikayatlere yer vermeyeceğiz.

Burada MT yönetimi olarak tek amacımız firma ile şahıs arasındaki problemi en kısa zamanda çözmek, tarafların mağduriyeti ortadan kaldırmak, yeni yeni gelişmekte olan motosiklet sektöründeki firmaları doğru ve dürüst iş yapmaya yönlendirmek ve tarafların mağduriyetini ortadan kaldırmak olacaktır.

Saygılar

MT Yönetimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar