Kimler Bilinçli Sürücü Değildir??

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alacağı motorun gücünü,hızını,yakıt tüketimini,manevra kabiliyetini,ağırlığını servisini,yedek parçasının bulunup bulunmadığını bilmeden bodoslama motor alan bilinçsiz tüketicidir.Bunları bilmeden A2 si olmadan koruma ekipmanlarının ne işe yaradığını bilmeyenlerde bilinçsiz sürücüdür.

Forumdan Uzaklaştırıldı
bilinçsiz sürücü ölümlü,yaralamalı kazalara sebeb olup" bilincli taksir,olası kast" terimlerini avukatından ögrendiginde "hönkkk" diyendir.

hayatında ilk defa motora binecek birisine "basmayacağım korkma" deyip arkasına aldıktan sonra tek başınayken bile yapmadığı kadar tehlikeli bir kullanım sonucu, artık o arkadaşını hiçkimsenin "motorun şeytan icadı olmadığına, sanıldığı kadar tehlikeli olmadığına" ikna edemeyecek hale getiren adam bilinçsiz demeyelim de bence hödüktür, dangalaktır, saftiriktir, hanzodur, denyodur.

bi de motordan indiklerinde korkuttukları arkadaşlarıyla dalga geçmek için kendilerini gülmeye zorlaya zorlaya, üfürükten kahkahalar atarlar ya hasta oluyorum o zibidilere ya. Allah o tipleri bizim bakıp, ibret alıp, "yaa işte hikmetinden sual olunmaz Rabbim bizi böyle de yaratabilirdi" diye şükretmemiz için yaratmış olabilir galiba.

Hepimiz biliçsiziz:)

::plus1:: demek istediğimde buydu zaten

yıllarca motor kullanıp 100binlerce km yol yapsakta bilmediğimiz birçok şey yine vardır ve bu bilmediklerimiz bizi her zaman tehlike altında tutar eğer şanslıysak kazasız belasız yeni bir şey daha öğrenip tecrübelerimiz arasına ekleriz.

şunu da belirtmek isterim "Şans hazır olan beyinlere güler."

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bilinçli sürücü olduğunu zannedenler..

Desem...:)

Çok genel bir tanımlama mı olur?
Yoksa;
Doğru bir tespit midir?

Bilincin kademeleri var.Ancak relatif olarak bilinçli / bilinçsiz tanımı yapabiliriz bence.Mesela kask takan bir motosiklet sürücüsü takmayana göre daha bilinçlidir.
Veya 100 binlerce ışık yılı katedip Dünya'ya gelebilmeyi başarmış bir uzaylı büyük ihtimalle bizden daha bilinçlidir :)

Bilinçli sürücü olduğunu zannedenler..

Desem...:)

Çok genel bir tanımlama mı olur?
Yoksa;
Doğru bir tespit midir?

tamamını kapsamasa da doğru bir tespit :cat: "ben bilinçliyim yaptığımın farkındayım tedbirliyim" diyen ama yanlış ve eksik bilgiye sahip olan sürücü çok fazla.

ama "bilinçli sürücülükte neymiş nan" diyip şehir içinde +200 km hız yapan kendi gibi diğer insanları da tehlikeye atan magandalar da mevcut....

not: şehir dışında da +200km sürat yanlıştır...:)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
tamamını kapsamasa da doğru bir tespit :cat: "ben bilinçliyim yaptığımın farkındayım tedbirliyim" diyen ama yanlış ve eksik bilgiye sahip olan sürücü çok fazla.

ama "bilinçli sürücülükte neymiş nan" diyip şehir içinde +200 km hız yapan kendi gibi diğer insanları da tehlikeye atan magandalar da mevcut....

not: şehir dışında da +200km sürat yanlıştır...:)

Eğer ciddiysen o 600RR'la ne yapıyorsun.:silent:

Cafe önüne çekmek için mi aldın.:p

henüz yarışmadım kendimi o kadar kalifiye bir sürücü olarak görmüyorum ama planlıyorum. ss makinaya alışmam içinde kullanmam lazım cafenin önünde veya galeride durursa bana bir faydası olmaz zaten topu topu 3 yıllık sürücülüğüm var...

bu arada yakın pistlerde yapılan yarışlara zaman ayırabildiğim taktirde mutlaka gelirim. hatta burdan toplu bir katılımla baya eğlenceli olurdu kaynaşmak için iyi bir aktivite...

Mersin İl Temsilcisi
Bilincin kademeleri var.Ancak relatif olarak bilinçli / bilinçsiz tanımı yapabiliriz bence.Mesela kask takan bir motosiklet sürücüsü takmayana göre daha bilinçlidir.
Veya 100 binlerce ışık yılı katedip Dünya'ya gelebilmeyi başarmış bir uzaylı büyük ihtimalle bizden daha bilinçlidir :)

HADE BE, O IŞINLANYODUR YAV. :queen::bounce:

Devamlı kontra kullanan bilinçsiz bi sürücü olarak,kontra bana çok mantıksız geliyo,işe yararlığı tartışılımaz,fakat motor nasıl tam ters yöne dönüyo bi türlü kafam basmıyo....

biri bana anlatsın...:D

Devamlı kontra kullanan bilinçsiz bi sürücü olarak,kontra bana çok mantıksız geliyo,işe yararlığı tartışılımaz,fakat motor nasıl tam ters yöne dönüyo bi türlü kafam basmıyo....

walla düşündüğümde bana da garip geliyor ama bana kontra olayını ilk anlatan adam şöyle anlatmıştı; bazen motoru ayaklığa alıp bıraktığında insanın gözüne sanki biraz dik duruyomuş devrilecekmiş gibi gözükür sende gidonu aksi yöne çevirip motorun biraz daha yatmasını sağlarsın. E motorunda virajları yatarak aldığını düşünürsek dönmek için yapmamız gereken motoru yatırmak ve yatırmak için en rahat yöntemde kontraa....:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı

araba yan alınca nasıl topluyosun :)

dogrusunun ne oldugunu bildigi halde oyle yapmayan surucu bilincsiz surucudur:p

mesela ben bilincsiz bi surucuyum

bizim yol kavramımız trafik kurallarından cok fizik kurallarını zorlamaya yonelik:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar