Kendimi Vespalı Hatunlar Gibi Hissediyorum...

Super Moderator
vespagirlmete.jpg

Ne tesadüf, ben de seni Vespa'lı hatuna benzetiyorum:p

Konunun sonları bir ciddiyete binmiş de, geçmiş olsun:rendeer:, ben de aynı durumlardayım cumadan beri(ben takım elbiseyle de kullanmıyorum oysa:p)

mini mini kuş , lila mora benziyo , morun biraz açığı gibi bişe , bu bildiğin pembe :)

canısıı o fotoda senin için o renkteki kravatı taktım...:p

Mete sana nazar değdi bu kadar ilği odağı olmak yaramadı sana :)

abey çok halsiz yorgunum sizlerde olmasanız var ya gözümü kapatım yatıp direkt hasta psikolojisine giricem...:pale:

eglenceli bir yazı olmuş teşekkürler :)

:cat:sağol...

vespagirlmete.jpg

Ne tesadüf, ben de seni Vespa'lı hatuna benzetiyorum:p

Konunun sonları bir ciddiyete binmiş de, geçmiş olsun:rendeer:, ben de aynı durumlardayım cumadan beri(ben takım elbiseyle de kullanmıyorum oysa:p)

kanka sağol ...sanada geçmiş olsun...foto çok hoş olmuş...:p ne gaderde diri bir vicidim varmış...:p

yyyaw amma dalgaya alıyorlar seni hocam yaaa :)

ama tebrik ederim..sen o şekilde içinden ne geliosa yapıosun yok su bu ne der falan filan demiosun ya süpersin bee...işte böle insanlar istiyorum çevremdee...bravoo...ben olsam bende aynısını yaparım ( ama bu zamana kadar hiç takım giymedim :) )

bırak kim ne derse desin...kendi içinden ne geliosa onu yap..emin ol sana gülerlerken ders alan da olcaktır ;)

tatar ramo gardaş evet rahat biriyim...:) dünya beni çeksin hesabı...peki düğün dernek falan hiç denk gelmedmi bi takım giymek orayı anlamadım...

biraderim senin düldülüde kullandık...tam bir traktör..vites kütüğün yalama gibi farketmiyomusun...sanki yerindne çıkacak gibi...yok abi ya dragstarın olacak ya shadowun...çakma çapıra binmicen...

tahmin ediyorumki sen CHOOPER la CRUSIER i birbirinden ayıramazsın...hadi yaz aradaki fark ne kekoro...:p

canısı sağol...uf oldu bana...Papişler günü Hastanelrde sürterek geçti...bişi dicem şu kravat rengi pempe mi yoksa lila mı...yeminle rüzgar yemekten oldu bence...

Sen hoşaftan ne anlarsın arkadaş. Yazmışsın bide dragstar bilmem ne. Hayatında dragstarmı gördün :)

Bu arada bizim burada motora kumaş pantalon ve kösele ayakkabı ile binenlere keko derler :)

Chopper ile cruiser arasında ki farkı zaten bilmiyorum ben hiç !!! Ezelden beri de öğrenemedim :queen:

Bir şeyi öğrendim kanka ben çakma chopperciyim ama sen kuryecisin :mrgreen:

kekoro senin hoşaf dediğin motörlerin alayına bindim be...:p sizin oralarda sanki motör kültürü kask kullanımı varda ben keko oluyorum...Allahın trakyalısı...:p

motorpicture0077eq.jpg

cimg2619small5al.jpg

bak bunu sadece nette görmüşsündür...Harley Davıdson...puro markası değil bu motorün ecdadı...

motorpicture0090dn.jpg
[/URL]

Son düzenleme:
İstanbul gibi memlekette villa önlerinde gördüğün fotolaramı tapınıyorsun chik chik chik çok ayıp :)

Önemli olan hatıra fotosu çekilmek değil onun üzerinde rüzgarı hissetmek kanka :)

yahu sen en azından bunları orada göremiyon ya ona bak...orada kask takan bir motorcu göster bana sonra gel konuşalım moto kültüre dair...:bounce:

Ben varım :) Ahanda parmak kaldırıyorum. Semih abiyi biliyorsun adam 50 cc lik motora binerken bile kask takıyor :) Hem onun adı bile var. Asfalt biti.

bırak yeme beni kask mask takmıyo kimse Çorluda ...hadi ordan...

aha Asfalt Biti...:p

aslında bende kask altına kep takarım yıllardır tavsiye ederim...

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
ayu gribi olmayasın
geçmiş olsun
hasta olduğun için değil, kadın gibi hissettiğin için :p
aprili rsv 1000r ' nin 1 metre solundan ve de samsından selamlar

ayu gribi olmayasın
geçmiş olsun
hasta olduğun için değil, kadın gibi hissettiğin için :p
aprili rsv 1000r ' nin 1 metre solundan ve de samsından selamlar

vay üçkaatcı demek kaçtın Samsuna...sağolasın düşündün beni...bişiler getir ordan he...:cherry:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
vay üçkaatcı demek kaçtın Samsuna...sağolasın düşündün beni...bişiler getir ordan he...:cherry:

bi yeşil çivril sakız getiririm, fazlasını isteme; memur adamım.
tatile geldim, 3 günde toplasan 10 saat uyudum, kalsın böyle tatil dönüyorum ben :p

yuh ayu...para gani hediye hani güzel bişey isterim yoksa mani...:mrgreen:

napıyosun bu gader parayı anlamam...

tatar ramo gardaş evet rahat biriyim...:) dünya beni çeksin hesabı...peki düğün dernek falan hiç denk gelmedmi bi takım giymek orayı anlamadım...

hayır hiç giymedim düğünlerde falan..spor giyinirim ama şık olurum...

aynen abicim dünya bizi çeksin.devam...ben daha karar veremedim motor modeline :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar