eglenceli bir yazı olmuş teşekkürler 
mini mini kuş , lila mora benziyo , morun biraz açığı gibi bişe , bu bildiğin pembe![]()
Mete sana nazar değdi bu kadar ilği odağı olmak yaramadı sana![]()
eglenceli bir yazı olmuş teşekkürler![]()
![]()
Ne tesadüf, ben de seni Vespa'lı hatuna benzetiyorum
Konunun sonları bir ciddiyete binmiş de, geçmiş olsun:rendeer:, ben de aynı durumlardayım cumadan beri(ben takım elbiseyle de kullanmıyorum oysa)
biraderim senin düldülüde kullandık...tam bir traktör..vites kütüğün yalama gibi farketmiyomusun...sanki yerindne çıkacak gibi...yok abi ya dragstarın olacak ya shadowun...çakma çapıra binmicen...
tahmin ediyorumki sen CHOOPER la CRUSIER i birbirinden ayıramazsın...hadi yaz aradaki fark ne kekoro...
canısı sağol...uf oldu bana...Papişler günü Hastanelrde sürterek geçti...bişi dicem şu kravat rengi pempe mi yoksa lila mı...yeminle rüzgar yemekten oldu bence...
![]()
saçlarımız bozuluyo olum,kask takarsak kim tanıyacak?bırak yeme beni kask mask takmıyo kimse Çorluda ...hadi ordan...
ayu gribi olmayasın
geçmiş olsun
hasta olduğun için değil, kadın gibi hissettiğin için
aprili rsv 1000r ' nin 1 metre solundan ve de samsından selamlar
vay üçkaatcı demek kaçtın Samsuna...sağolasın düşündün beni...bişiler getir ordan he...:cherry:
tatar ramo gardaş evet rahat biriyim...dünya beni çeksin hesabı...peki düğün dernek falan hiç denk gelmedmi bi takım giymek orayı anlamadım...