Kendimi Vespalı Hatunlar Gibi Hissediyorum...

Bence tamamen piskolojik ve takım ebisenin etkisiyle farketmeden agresif sürüş yerine yumuşak bir sürüş yapıyor olmalısın yumuşak sürüş de seni gittikçe vespalı bayan sürücülere yaklaştıryor bu yüzden trafikte onlarla aynı etki tepkiyi alıyorsun burdanda şunu anlamış oluyoruz ki yumuşak sürersek daha itibarlıyız apaçilik yaparsak önümze kıranlar sıkıştıranlar cart curt......

hacı bu laflar kavkada sölenmez..sen şimdi meteye ne demek istiyon anlamasım ben:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

benden uyarması abi adamın tipe baksana parçalar vallammmmmmm:queen::queen::queen:

Ulen ne ceketmiş beee..
huch.gif

İşe giderken giyilir,
Kaprinin üstüne atılır,
Davetlerde, yemeklerde "frak" niyetine,
sabahları "sabahlık" niyetine,
Banyodan sonra "bornoz" niyetine,
Soğuk kış gecelerinde "battaniye" niyetine,
Plaj kumunda yatmak ve denizden sonra kurulanmak için "havlu" niyetine,
Geceleri sopalara geçirip "kamp çadırı" niyetine,
İki ağaç arasına gerilip, "hamak" niyetine,
Motoru güneşten korumak için "branda" niyetine,
Ve daha bi dünya ihtiyaç için hizmet verebilecek kapasiteyle donatılmış, enduro gibi ceket mübarek... :cherry:

Ama olur da bir gün hacca niyetlenirsen, ihram olarak kullanamazsın kekocum. Mecburen evde bırakacaksın.
lachen_2.gif

[YT]IctyucREoeY[/YT]

Son düzenleme:
Ulen ne ceketmiş beee..
huch.gif

İşe giderken giyilir,
Kaprinin üstüne atılır,
Davetlerde, yemeklerde frak niyetine,
sabahları "sabahlık" niyetine,
Banyodan sonra "bornoz" niyetine,
Soğuk kış gecelerinde "battaniye" niyetine,
Plaj kumunda yatmak ve denizden sonra kurulanmak için "havlu" niyetine,
Geceleri sopalara geçirip "kamp çadırı" niyetine,
İki ağaç arasına gerilip, "hamak" niyetine,
Motoru güneşten korumak için "branda" niyetine,
Ve daha bi dünya ihtiyaç için hizmet verebilecek kapasiteyle donatılmış, enduro gibi ceket...

Ama olur da bir gün hacca niyetlenirsen, ihram olarak kullanamazsın. Mecburen evde bırakacaksın.
lachen_2.gif

yorum 10 numare :queen: :cherry:

anlayamadığım nokta kurye olduğun halde neden takım elbise giyosun ki motor montu vermedi mi firma size :silent: :queen:

hacı bu laflar kavkada sölenmez..sen şimdi meteye ne demek istiyon anlamasım ben:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

benden uyarması abi adamın tipe baksana parçalar vallammmmmmm:queen::queen::queen:

yazarken bende bi düşündüm bu kadar yumşak bi cümle içinde kullnmak dogru mu diye ama tamamen sürüş şeklini kastediyorum :queen:

yorum 10 numare :queen: :cherry:

anlayamadığım nokta kurye olduğun halde neden takım elbise giyosun ki motor montu vermedi mi firma size :silent: :queen:

vermemişler benim hiç montum olmadıki deyooooo...

adam zate kurye değil...ama olsun....olsada mete bole gezer tarz meselesiiii:bounce:

Alemde tek değilsin.:bounce:
Kask sıcaktan veya kıyafet uyumsuzluğundan dolayı rahatsız ederse, şöyle bir şey de kullanabilirsin kekocum. :cherry:
Rengini pembe seçersin, keravatına da uyar. :wiinkk:

b7jvkg.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
metehan gardaş sendede tam bodyguard tipi var bence yanliş meslek yapiyorsun ozel koruma falan ol bide cok sert bakiyorsun kizlar dayanabilliyormu bu bakişlara :p

Alem adamsın Metehan :mrgreen:

Abi tekkaş hatun olmaz hala yazıyrum..:mrgreen:

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
abi bu surat ve bu bakışlarla gece birinin karşısına çıksan adamı altına işetirsin valla :) takım elbise bile o korkutucu bakışları yumuşatamamış bence :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar