Bence tamamen piskolojik ve takım ebisenin etkisiyle farketmeden agresif sürüş yerine yumuşak bir sürüş yapıyor olmalısın yumuşak sürüş de seni gittikçe vespalı bayan sürücülere yaklaştıryor bu yüzden trafikte onlarla aynı etki tepkiyi alıyorsun burdanda şunu anlamış oluyoruz ki yumuşak sürersek daha itibarlıyız apaçilik yaparsak önümze kıranlar sıkıştıranlar cart curt......
Şekil 1A
[YT]jDteO0qEIZI[/YT]
http://www.ktunnel.com/index.php/10...779b06fae37d2c7d020395a279387c24b64942e616190
Ulen ne ceketmiş beee..![]()
İşe giderken giyilir,
Kaprinin üstüne atılır,
Davetlerde, yemeklerde frak niyetine,
sabahları "sabahlık" niyetine,
Banyodan sonra "bornoz" niyetine,
Soğuk kış gecelerinde "battaniye" niyetine,
Plaj kumunda yatmak ve denizden sonra kurulanmak için "havlu" niyetine,
Geceleri sopalara geçirip "kamp çadırı" niyetine,
İki ağaç arasına gerilip, "hamak" niyetine,
Motoru güneşten korumak için "branda" niyetine,
Ve daha bi dünya ihtiyaç için hizmet verebilecek kapasiteyle donatılmış, enduro gibi ceket...
Ama olur da bir gün hacca niyetlenirsen, ihram olarak kullanamazsın. Mecburen evde bırakacaksın.![]()
hacı bu laflar kavkada sölenmez..sen şimdi meteye ne demek istiyon anlamasım ben:queen::queen::queen::queen::queen::queen:
benden uyarması abi adamın tipe baksana parçalar vallammmmmmm:queen::queen::queen:
yorum 10 numare :queen: :cherry:
anlayamadığım nokta kurye olduğun halde neden takım elbise giyosun ki motor montu vermedi mi firma size :silent: :queen:
vermemişler benim hiç montum olmadıki deyooooo...
adam zate kurye değil...ama olsun....olsada mete bole gezer tarz meselesiiii:bounce:
küçük emrah verir ona bi tane mont onunda hiç montu olmadı abiii :salut: :queen:
ama mont şart o motora yaa :cat: