Kendimi Vespalı Hatunlar Gibi Hissediyorum...

Tabiki kendimi hatun gibi hissetmiyorum...Allaha şükür bi sıkıntı yok hormonlarda...:queen:

ama 1 haftadır ilgi ve saygı manyağı olmuş vaziyetteyim...nedeni TAKIM ELBİSE...şekilde gördüğünüz gibin yaz sezonu açılmış ve kendimi Held montumla boğuluyor gibi hissediyorum...Yazlık iş versiyona geçtim geçeli trafikteki en kekorolardan bile saygı ve hürmet görüyorum...he derseniz ki kardeşim canından bedeninden daha önemli bir şey yok ...ben almışım risklerimi...dizlik eldiven kask yeterli herhalde şehiriçi trafiğinde dur kalklarda değil mi...

Bilirsiniz Vespa ile giden bayanlarada aynı ilgi gösterilir "aaaa gadın la buuu" diye...:p

veya trafikte ona gösterilen müsamaha ilgi hep fazladır...hemde çok fazla...

şimdide ben aynı jestlerle karşılaşıyorum...yol verenlerden tutun önüme arac kıranların sayısındaki düşüş diğer şoferlerden gördüğüm nezaket bir hayli arttı...demekki kurye arkadaşlar sağolsun biz motorcuların itibarı trafikte sıfır...şekilciliğe gış görüntüye önem veren ve kafasında ön yargılarla gezen sayın trafik ahalisi ve toplum motor üzerinde başka KILIKTA birri gördüğünde Vespalı Hanım Ablalarımıza gösterdikleri nezaketi bir SAP a da gösteriyormuş...:p

Bahse konu sap I ' m...:cherry::bounce:

imaj herşeydir boşa dememiş yüce reklam metin yazarları...

Nasreddin Hocada boşa dememiş ye kürküm ye...

Gerçek olan şu ki ss haric hangi motora binersen bin Halkin gözünde

KURYE yiz...

vespagirlmete.jpg

Ne tesadüf, ben de seni Vespa'lı hatuna benzetiyorum:p

Konunun sonları bir ciddiyete binmiş de, geçmiş olsun:rendeer:, ben de aynı durumlardayım cumadan beri(ben takım elbiseyle de kullanmıyorum oysa:p)

Son düzenleme:
Metehan kardeş şu kaskı değiştirsen güzel olacak :)Bide siyah gözlük taktın mı..

abi ne güzel benzetmeler yapmışsın ya...:p:p keyifle okudum...bizim burda bi kuaför abla var kinetic motoru var sarı saçları ahenkle dans ediyor motor kullanırken askılı badi ve kapri ile ve kasksız...yan yana durduk bi ona bakıyor millet bide bana..ablamız yarı çıplak kullanıyor motoru...

metehan abi haklısın :)
o nedenle kışı daha çok seviyorum korumaya dair ne varsa giyip düşme durumunda minimum zarar ile gidebiliyoruz. geçen gün montla şehir içinde bir terledim ardından sağ kolum rüzgardan 1 hafta tutuk gezdim.

vay be, demek ki bundan sonra motoru smokinle kullanıcaz :p bu arada şu "kekoro" lafına bitiyorum metehan abi ::koop::

ahahah :queen: süper olmuş abi valla ben de görsem ben de gösteririm :p

zaten sen den kaç tane vespalı hatun çıkar sayamıyorum mete...:mrgreen::mrgreen:

Moderatör
Yakışmamış, ceketi de siyah giy bundan böyle, motorla uyumlu olsun :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
hahahahah , boening olsam yol veririm , metehan abi özellikle pembe kıravatına bittim :mrgreen: açmış seni :mrgreen:

O diil de la birisi dedim gece bi kamyoncuyamı takıldı sandım başlığı görünce..:cyclopsan

Bence tamamen piskolojik ve takım ebisenin etkisiyle farketmeden agresif sürüş yerine yumuşak bir sürüş yapıyor olmalısın yumuşak sürüş de seni gittikçe vespalı bayan sürücülere yaklaştıryor bu yüzden trafikte onlarla aynı etki tepkiyi alıyorsun burdanda şunu anlamış oluyoruz ki yumuşak sürersek daha itibarlıyız apaçilik yaparsak önümze kıranlar sıkıştıranlar cart curt......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar