Kendimi Geçiş motoru olarak görüyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kendimi üst sınıf motorlara geçiş motoru gibi görüyorum motosiklet aracılığı ile tanıştığım kızlar bir süre sonra ayrılıyor benden bakıyorum 600 cc motoru olan kişilerle takılıyorlar

demekki kızlarında bir barkın abisi var nasıl motorcu erkekler ilegezelim diyorlar oda diyorki 125 cc ile başla kızlar benle başlıyor sonra 5000 km yapınca 600 cc li atletik yağı delikanlılara yükseliyorlar öyle anladım ben

kızları 125 cc tatmin etmez bro hep daha büyüğünü isterler, takipte kal onlar 1000 e geçer yakında

DKN

bence yanlış gözlem.. hiç yanlız gezen pcx yada xmax görmedim :)

Erkekler küçük şeylerle mutlu olurken, kızlar hep daha büyüğünü isterler.

Geldi geldi , geç oldu emme geldi buyur.

and-then-i-said-size-doesnt-matter.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vurun vurun :D

Benzer durum arabalarda da geçerli. Minicooper ,scirocco , bmw, audi, mercedes deyince bazı kızlar yelkenleri suya indiriyor. (yada başka şeyleri indiyorlar)

Peki şimdi hepinize soruyorum, sizler ne yapıyorsunuz erkekler? Ben abimin 80.000 tl lik arabasıyla bir mekana gidince ''hoşgeldiniz beyfendi'' deniyor. Petrole gittiğimde gayet nazik pompacılar.. Ama dayımın kartalı ile gidersem ''arabayı şuraya çeksene'' diye hitap ediyor aynı kişiler..

Yada cbf 150 kullandığımdaki etrafımdaki bazı kişilerin tavırları ile duke390 yada 2013 636 kullandığımdaki tavırları neden değişiyor? Şaka gibi ama değişiyor.. Ne yazık ki sadece kızlar değil erkekler de aynı şeyi yapıyor..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar