Kendimi Geçiş motoru olarak görüyorum

Bu hikaye bana ,O büyük Nasrettin Hocanın hikayesini hatırlattı:
Ye kürküm ye :)

Super Moderator
Hepsi gelip geçici hevesler, bir süre sonra 600 over kullanan arıyorsun, bu sefer seçme şansın olmuyo falan filan.. Bunlar hep yaşanmışlık :p

Bu bu bağlamda kızlar arası muhabbete bir kulak verelim ; :p

Seninki kaçlık
1000 lik
Ooooo action 1000 1000 bitmez kop kop :)
Senin ki ?
Ufak ama binmesi zevkli 600 lük.. Arada bi iyi kalkıyor ama kalkış kontrolü var :)
750 lik MT denedim one bacım öyle üstünden atacak beni, çok haşin biraz yol yaptık kıçım başım ağrıyor halen oturamıyorum, ama maceracı
Hiç sorma geçenlerde 125 liği denedim bindiğimi bile hissetmedim one öyle, yarım saatte gelemedik (yanınıza)

Kimse kalbini bozmasın.. :pl:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kizlar gercek mala mulke muthis onem veriyor bunu elim para gorunce daha iyi anladim :)

E haydi o zaman herkes mani yazmaya baslamis

DKN

Benzer durum arabalarda da geçerli. Minicooper ,scirocco , bmw, audi, mercedes deyince bazı kızlar yelkenleri suya indiriyor. (yada başka şeyleri indiyorlar)

bi de olaya iyi tarafından bakalım.. bi minicooper, scirocco veya audiyle iş bitiyo :) (durumun vehametini anlamayana)

Son düzenleme:
Kahrolasılar yine birinin canını acıtmışlar :p

O zaman sen şimdi cbr 500 müsün ?

:queen:

Benzer durum arabalarda da geçerli. Minicooper ,scirocco , bmw, audi, mercedes deyince bazı kızlar yelkenleri suya indiriyor. (yada başka şeyleri indiyorlar)

Peki şimdi hepinize soruyorum, sizler ne yapıyorsunuz erkekler? Ben abimin 80.000 tl lik arabasıyla bir mekana gidince ''hoşgeldiniz beyfendi'' deniyor. Petrole gittiğimde gayet nazik pompacılar.. Ama dayımın kartalı ile gidersem ''arabayı şuraya çeksene'' diye hitap ediyor aynı kişiler..

Yada cbf 150 kullandığımdaki etrafımdaki bazı kişilerin tavırları ile duke390 yada 2013 636 kullandığımdaki tavırları neden değişiyor? Şaka gibi ama değişiyor.. Ne yazık ki sadece kızlar değil erkekler de aynı şeyi yapıyor..

etiket araç olur motor olur bayanda bir çanta erkekte bir saat olur hep olur olacaktır...

Kadınlar parayi sever, inkar etmeyelim ama olaylar terse donmus erkeklerde parali kadinlari seviyor devir deismis.. bu taraftan da bakin olaya bence..

bence yanlış gözlem.. hiç yanlız gezen pcx yada xmax görmedim :)

Bende kız arkadaşı ararken sakin, sessiz, anlayışlı, güleryüzlü, efendi bakıyordum evlenmeden önce. Yani hızlısına gerek yok 125 olsun 250 olsun varlığıyla beni mutlu etsin yeter. Tıpkı motosiklet sevgisi gibi. :)

Kendimi üst sınıf motorlara geçiş motoru gibi görüyorum motosiklet aracılığı ile tanıştığım kızlar bir süre sonra ayrılıyor benden bakıyorum 600 cc motoru olan kişilerle takılıyorlar

demekki kızlarında bir barkın abisi var nasıl motorcu erkekler ilegezelim diyorlar oda diyorki 125 cc ile başla kızlar benle başlıyor sonra 5000 km yapınca 600 cc li atletik yağı delikanlılara yükseliyorlar öyle anladım ben

Geçiş motoru değil de geçiş aracı olarak nitelendirilse dah anezih olurmuş sanırım. :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu arada fakir değili beyler bana fakir diyen ben :D

Kendimi üst sınıf motorlara geçiş motoru gibi görüyorum motosiklet aracılığı ile tanıştığım kızlar bir süre sonra ayrılıyor benden bakıyorum 600 cc motoru olan kişilerle takılıyorlar

demekki kızlarında bir barkın abisi var nasıl motorcu erkekler ilegezelim diyorlar oda diyorki 125 cc ile başla kızlar benle başlıyor sonra 5000 km yapınca 600 cc li atletik yağı delikanlılara yükseliyorlar öyle anladım ben

Kendini şanslı gor. Sana, motorunun cc sine bakarak deger biçen insanciklar kendi rizalari ile hayatından çıkıyor. Bir de bunların fukara sümügu gibi yapışan cinsleri mevcut olay para olsa da olmasa da...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar