doğan yayın'a bakarsak laiklik elden gitmişti bile zaten BBRR abimiz ve coq abimiz gereken cevabı vermişler tebrikler keşke herkes sizin gibi düşünse :cat:
Açıklama gayet yeterli....Elestirilerin b...ku çikmadan once bir açiklama yapayim.
Yoksa topigin gidisati Kenan'i uzecek bir yöne dogru gidecek anladigim kadariyla.
Gazeteci transfer kelimesi kullanmis ama isin asli oyle degil.
Sanirim Kenan TMF den lisans çikartacak.
Lisans alabilmeniz için bir kulubun sporcusu olmaniz gerekiyor.
Yani Kenan'in lisansinin uzerinde Diyanet Spor yazacak.
Mevzu budur.
Bir gonul birligidir.
Diyanetin maddi konuda Kenan'a bir destegi olabilecegini zannetmiyorum.
Keske de olsa.
Ama nerde o gunler.
Elimizde baska Kenan yok arkadaslar.
Bu nedenle ister Papa'nin spor kulubunde yarissin, ister Budha'nin, destek olacagiz.
:cat:
Açıklama gayet yeterli....
Ama şunu sorarım... Başka klüpmü yok?... Şimdi diyanetspor çatısı altında ne kadar geliştirebilirki kendini?.....
İşallah bir zorlama zora koşma yoktur....
Ne biçim bir ülke olduk hala anlayabilmiş değilim.... Ne alakası var diyanet işleri ile sporun....r:
r:
r:
r:
misalleri arttırmak mümkünMisal: Çaykur (Rize'li olduğum için bildiğim konudan örnek)
Devlet eliyle çay üretimi yapan bir kuruluşun sporla ilgisi ne alakaysa -ki taraftar olsun olmasın herkesin topladığı çaydan Çaykur Rizespor için vergi kesilir- Diyanet'inde sporla alakası o işte..
yazıları okudum ve üzüldüm yorum yapmayim dedim ama tutamıyorum kendimi
kenanın kendini diyanetsporda geliştirmek gibi bir amacı yok zaten diyanetinde buna yardımcı olcak kaynağı yok
en güzelini yapmış elin gavur klubüne üye olmaktansa hiçbir işe yaramayacak olsa da bu daha iyi
o saçma sapan atıp tutan arkadaşlarda kenan SOFUoğlunun tırnağı olsunlarda görelim sonra istedikleri klübe üye olsunlar bizde destekleyelim
kimsenin manevi yargılarını sorgulamak size düşmez!!!
"spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. İdrak ve ahlak da bu işe yardım eder. Zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."
M.K.Atatürk
Çok şaşırmadım şaşıranların yorumlarına, bir arada Kenan neden şampanya patlatmıyor içmiyor diye yerenler olmuştu.
Sanırım Kenan her yarıştan sonra barlarda klüplerde boy gösterse, tv de mankenlerle gözümüzün içine sokulsa, şampanya banyosu yapsa bazılarımız onunla daha fazla gurur duyacak!!!
Elestirilerin b...ku çikmadan once bir açiklama yapayim.
Yoksa topigin gidisati Kenan'i uzecek bir yöne dogru gidecek anladigim kadariyla.
Gazeteci transfer kelimesi kullanmis ama isin asli oyle degil.
Sanirim Kenan TMF den lisans çikartacak.
Lisans alabilmeniz için bir kulubun sporcusu olmaniz gerekiyor.
Yani Kenan'in lisansinin uzerinde Diyanet Spor yazacak.
Mevzu budur.
Bir gonul birligidir.
Diyanetin maddi konuda Kenan'a bir destegi olabilecegini zannetmiyorum.
Keske de olsa.
Ama nerde o gunler.
Elimizde baska Kenan yok arkadaslar.
Bu nedenle ister Papa'nin spor kulubunde yarissin, ister Budha'nin, destek olacagiz.
:cat: