Kenan Sofuoğlu Diyanetspor'da

@ alper_satriani,
niye ortamı germeye çalışıyorsun. niye art niyetli davranısyorsun

samanyolu demeseydim de playboytv mi deseydim gibi cevaplar verme de...

Profesyonel sporda tek geçer akçe "PARA" dır!
Markalar reklam için yarış-karşılaşma düzenler-
düzenletir, reklam verir ve alırlar bu işin dini imanı
paradan sonra bir de siyasettir. Siyasetin sporla
ilişkisi öncelikli olarak propaganda yapmak, milleti
yönlendirmek gibi amaçları içerir, sağlıklı-mutlu
bir millet için spor ancak milletin beklentisidir, bu
beklenti bazen cevap bulur.
Profesyonel spor denince para ve tanıtım zırvasına takılırım.
Özellikle futbola harcanan paraları eleştirenlere kızanlar çıkar:
"Ne demek kardeşim ülkemizi tanıtıyorlar!" derler.
Bir ülkeyi iki-üç spor dalında kazanılan başarı tanıtmaz.
Bir ülke gerçekte sağlıklı-eğitimli milletiyle, sahip çıkılan
kültürel zenginliğiyle, mimarisi düzgün şehirleriyle, bozulmamış
korunan doğasıyla, sanatçıları, düşünürleri, bilim insanlarıyla,
gelir dağılımının düzgünlüğüyle, ürettiği ve dünyaya sunduğu
değerlerle tanıtılır.
Ülkemin adı duyulsun da, turizm markası olsun çok turist-dolar
gelsin anlayışına sıkışıp kalmış güzide insanların hayatın özünü ve
bu ülkenin potansiyelini yanlış anlamalarına da birşey demeyeyim.
Diyanet yurt dışında tanınmalı elbette ama bir zahmet bu ülkede de
tanıtmalı kendini.

Son düzenleme:
nereye transfer olursa olsun farketmez kendi seçimi her zaman arkasındayız kenan abinin o türkiyenin gururu:cat:

T.C BAŞBAKANLIK DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI...
sanki adam tutup bi tarikatın.cemaatin kurmuş olduğu bi yere transfer olmuş.
nese susayım ben...

Bir an için hayal ettim:
Adam günlük gazetesini açmış okuyor, A takımı oyuncusu Alex doğup büyüdüğü mahalledeki kilisenin kurmuş olduğu kulüpten lisansını yeniledi.
-İyi ya baksana Alex çocukluğunun geçtiği yerleri hiç unutmamış bağlı kalmış.
(sonra sıradaki haere bakar)
Bizde nedense insanlar herşeye hazır sadece bahane gerekiyor tartışmak, yargılamak için. Herşeyi neden büyütürler ve çevresine zarar verir insanlar ?
Anlamak zor. Adam uygun görmüş almış işte.

Yaw Bardakoğlu hocam boşver bu işleri.Bizim din adamlarımız nasıl profesyonel sporcu olsun.Günde 5 vakit namaz.Gevurların din adamları spor yapıyomuş.Ama adamlarda zaman sınırlaması yok.Haftada bi gün kilisede dua okuyolar tamam.Bütün zamanları boş.Bizim hocalarımızın neyine motorculuk :mrgreen:

? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ::zencii::

Kenan bildiğim kadarıyla elhamdülillah müslüman bir insan, bunu da hal ve hareketleriyle belli ediyor. Bir insanın gönlü nerede olmak isterse oraya gider. Her insanın birleştiği ortak bir çatı vardır. Tabiki ayrı olduğu yerler de vardır. Saygı,sevgi, huzur ve anlayış içerisinde herkesin birleştiği çatıda olmasını canı gönülden desteklerim. Vatanıma,bayrağıma, dinime , topluma zararı olmayan çatıların altında toplanılmasınada kimsenin engel olmaması gerektiğini düşünüyorum. Bizleri bu çatıda birleştiren motor tutkusudur. Hepimiz Kenanın başarılarını istiyoruz. Neden istiyoruz, çünki bir Türk, bu Vatanın müslüman bir evladı, motora gönül vermiş başarıdan başarıya koşmak isteyen bir sporcu. Başarılarının devamını diliyorum.

kenan sofuoğlu sprız olamdı desem yalan olur
bır hayranı olarak kenan sofuoğlu nun ne tutuğu takım nede ınancı benı bağlamaz benı bağlayan örnek bır sporcu ve muhteşem bir plot oluşu ,
kenan sofuoğlunu destekler ım. Kİşİnİn İnancı kendİne ,
yolu bahtı açık olsun herşeyın hayırlısı, vardır bır bıldığı Dünya şampiyonu olmuş ve ikinci sinenİnE de favorısı olan bır sporcuya bunu sorgulamak nebenım nEde başkalarının haddıne ,
sonuçta hayran duyduğumuz destekledığımız bır sporcu ınancı ve manevi yaşantısı bızı bağlamaz ,
Herşey gönlünce olsun kenan ın örnek insan örne sporcu yolu bahtı açık olsun başarılar dılıyorum ,
yaptıklarını yargılamak haddıme değil
saygılar .kenan saruhan

Seni yaklaşımın ve düşüncelerinden dolayı tebrik ediyor aynen sana katılıyorum.

olayın siyasetle bi ilgisi yok siyasi boyuta taşıyanda sizsiniz

adam ülkesinden destek bekliyor bunu her yazısında da okudum.büyütülecek birşey yok burda.korkmanıza da gerek yok hiçbirşey elden gitmiyor.kenan'ın nasıl birisi olduğunu herkes biliyor onu doğru bulursunuz veya bulmazsınız bu sizin görüşünüzdür ama ülkemizden yapılan her desteğe ben saygı duyarım.nolur sporada katmayın dinsel görüşlerinizi burda eksik kalsın

bisürü şey türetmişler......:pr:

Hayırlısı olsun deyip geçememiş kimse:pr:neden olmasın?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
onu bunu bırakında
dini siyasetı alet etmeyınde şöle geçmişe bir bakın Türkiye motosiklet tarıhıne
üç kişi vradı hep podyumda Bahattin Sinan VE KENAN SOFUOĞLU 1.2.3 podyum da olan üç kardeş ne başarılar yaşadılar ne yarışlar cıkardılar
malesef iki kardeşı yok Allah rahmet etsin .
Bahattin Sinan kardeşımız in zamansız ölümü Aileyı nekadar üzdüysede biz motor severleri okadar üzmüştür ve kenan da avrupaya gidince pistler boş kaldı herkes bilmekte Sofuoğlu ailesi motor sporuna hep birşeyler kattı ,
kaqatkılarını taptıklarını inkar etmek anlamsız ve manasız
öncelıkle Sofuoğlu ailesine kendı adıma mınnet duygularımı bildirmek ister
Bahattin ve sinan kardeşlerimizi burdan tekrardan anmak isterim.
Kenan sofuoğlu da ne yazmakla nede konuşmakla anlatılır farklı bır insan farklı bir sporcu 14 mart ı sabırsızlıkla beklıyorum gereken cevabı kenan pistlerde vereceğıne tekrardan bızlerı gururlandıracağına emınım ,
kenan a başarılar diliyor
arkadaşlar a da rıca edıyorum gereksız kırıcı ve mantıksız yorumlardan kaçının
kaybetmekten yana değil kazanmaktan yana çaba sarfedın
gereğı yok bir kenan sofuoğlu daha yok zor gelır hatta gelmez
teşekkür ediyorum

Arkadaslar burada sasiran, bu haberi garipseyen arkadaslarin hic biri, dikkat ederseniz, zaten Kenan'a elestiride bulunmuyorlar. Hemen Kenan'a laf soyletmeyiz vs gibi defansif, gereksiz yorumlara gerek yok, cunku zaten Kenan'a birsey soyleyen yok. Motor camiasina yakin olan hemen herkes Kenan'in ne kadar degerli ne kadar duzgun, efendi, ailesine bagli cok ornek bir sporcu oldugunu bilir.
i
Burada ki elestirimiz, ya da en azindan benim elestirim diyanetin boyle isler ile ugrasmasi uzerine. Herkesin isini yapmasi gerektigini dusunuyorum. Tamam, tabii ki Diyanet'in sporla ilgilenmesi, boyle yaklasimlarda bulunmasi kotu birsey degil ama, o zaman bu ulkede Spor Bakanliginin gorevi ne, Diyanet Bakanliginin gorevi ne diye sorgulamazmisiniz? Zaten son zamanlarda bu islerin ulkemizde malasef cilki cikti.

Amator branslara destek vermesi gereken Belediyeler, bu branslarda ellerini ayaklarini cektiler profesyonler spor klupleri actilar ve bu ulkede ki amator branslarin bir nevi affedersiniz ama, icine ettiler. Istanbul belediyesinin isimi IBB spor catisi altinda bir profesyonel futbol klubu ile superlig de mucadele etmek. Birakin bu isi baskalari yapsin, siz daha cok geregi olan yerde bulunun.

Herkes nerede populer sporlar populer sporcular oraya yoneliyor. Niye oldugunu aciklamanin geregi yok, bunun bircok nedeni var. En ufak basarida da hemen birileri cikip bu sporculari kabulleniyor, aynen Sureyya Ayhan orneginde oldugu gibi. Peki sormazlarmi insana, daha once nerelerdeydiniz?

Bu ulkede devlete ait kurumlarin oncelikle spor bakanliginin, ya da hadi diyanet diyelim (gerci isleri degil ama) kendi imkanlari ile bir yerlere geldikten, dunyada yer ettikten sonra Kenan gibi olan kisilerin arkadasinda durmalari onemli degil, daha cok nasil Kenanlar, Sureyya'lar, Elvanlar' Haliller, cikarabiliriz diye dusunmeleri onemli...

Son düzenleme:
Açıklama gayet yeterli....
Ama şunu sorarım... Başka klüpmü yok?... Şimdi diyanetspor çatısı altında ne kadar geliştirebilirki kendini?.....
İşallah bir zorlama zora koşma yoktur....
Ne biçim bir ülke olduk hala anlayabilmiş değilim.... Ne alakası var diyanet işleri ile sporun.... :pr::pr::pr::pr:
SACMALİYORSUNUz

bence bu Turkıye'de her wakfin

bi spor kulubu olmasi kendini geliştirmesi ck guzel bir sey

baska club mu yok derken neyi kastetdiginizi hala anlamiş degilim

diyanet işleri clubunun neyini begenmediniz?????

ogrenebilirmiyim

bu işlerde zorlama ws niye olsun ki

diyanet spor die illa işin içinde zorlamami olacak

Ne biçim bir ülke olduk demissiniz
konumuzla ılgısı alakasi neyy???
soruyorum sizee
bu tur aktiwelerin size we ulkumize zarari neyy

Motosikleti
Forza250-cygnusL
SACMALİYORSUNUz

bence bu Turkıye'de her wakfin

bi spor kulubu olmasi kendini geliştirmesi ck guzel bir sey

baska club mu yok derken neyi kastetdiginizi hala anlamiş degilim

diyanet işleri clubunun neyini begenmediniz?????

ogrenebilirmiyim

bu işlerde zorlama ws niye olsun ki

diyanet spor die illa işin içinde zorlamami olacak

Ne biçim bir ülke olduk demissiniz
konumuzla ılgısı alakasi neyy???
soruyorum sizee
bu tur aktiwelerin size we ulkumize zarari neyy

1. Konuşma şeklini beğenmedim.... Hitabın çok saygısızca....
2. Yazılanları daha dikkatli okumanızı öneririm....
3. Hoşuma gitmedi ..Varmı bunun ötesi.... Bu benim kişisel fikrim....Siz yargılayamassınız... :bounce::bounce:
4. Şimdi oturup size açıklama yazacak zamanım yok... Herkesin görüşü kendine..:cat:
5.Bu konu benim için kapanmıştır.... Lütfen cevap hakkı doğuracak mesaj yazmayın... :bounce:

1)arkadaslar kenan sofuoğlu adapazarlı* (adapazarında motorcu ve siyasetçi çok , aynı zamanda para da çok)
(ayrıca dini bütün bir şehrimiz bilenler bilmeyenlere anlatır)
2)seçim zamanı
3)SS şampiyonluğuna oymanak feci dehşet paralar gerektiriyor
4)kenanın da bir menejeri var o işlere onlar bakıyor
5)elhamdülillah müslümanız ve motorcuyuz
gerisi teferruat

Son düzenleme:
Başka spor klübü kalmadı sanki! İmamlar spor yapsın diye kurulmuş bir klüpte ne işi var Kenan'ın? En basiti, Galatasaray Superleague Formula'da yarışıyor, kimsenin haberi yok! SLF'ye ayırdıkları bütçenin binde birini Kenan Sofuoğlu'na lisans çıkartmaya ayırsalar böyle saçma sapan işlere gerek kalmaz!

netıcede bır kurum bır sporcumuzu sahıplenmıs ıyı gelısme ama dıger sporcularımızada sponsor olsalarya elalemın yabancılarını soktukca soktular basketbol futbol da olan yabancılara bakın yazık bızım yeteneklı genclerımız yokmu ? pıst yaptılar yaptıkları pıstı bıle yabancıya devrettıler azımızı actıracaklar neyse sonra sıteye sıkayet gelmesın .......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar