Kenan Sofuoğlu Diyanetspor'da

kenan sporcu degilmi biz kenani motor uzerinde seviyoruz ve taniyoruz. tamam.kisisel tercihleri bize uymadi diye niye yargiliyoruz. yani bizdeki bu tahammulsuzluk yada partizanlik niye? niye herkesi uzaktan sevince guzel ama biraz taniyinca ve bize gore biraz daha otekilerden oldugunu anlayinca kiriliyoruz.kaldi ki niye bu topraklarda herkesi otekilestiriyoruz.?? en buyuk sorunumuzda bu degilmi ? buyuk turkiye olamiyorsak buyuk gorup kabullenemedigimizdendir.siyaseti sevmem politikacilardan nefret ederim tum ozgur motorcu kisiligindeki herkes ayni dusuncededir sanirim.kenanin dini degeri vardir yoktur ama bu topraklarin degeridir bence.bu topraklardan olmasi yeter ve bence o bunun sorumlulugunuda bilen akli basinda ulkesini seven biri.ortak paydanin bu olmasi gerek ..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
1. Konuşma şeklini beğenmedim.... Hitabın çok saygısızca....
2. Yazılanları daha dikkatli okumanızı öneririm....
3. Hoşuma gitmedi ..Varmı bunun ötesi.... Bu benim kişisel fikrim....Siz yargılayamassınız... :bounce::bounce:
4. Şimdi oturup size açıklama yazacak zamanım yok... Herkesin görüşü kendine..:cat:
5.Bu konu benim için kapanmıştır.... Lütfen cevap hakkı doğuracak mesaj yazmayın... :bounce:

olur sana cevap hakı dogmasın ama yorum yapmak serbest bende yapcam şimdi kenan inancı bütünse bizim gibi "degilse" başarılı bir sporcu degilmi bizi badlı oldugu yermi marifetlerimi ilgilendiriyor burası hür bir memleket benim bildigim ama sizce nereye üye olmalıydı rum patrikhanesinemi ermeni kilisesinemi bu seferde ho adam gayri muslım derneklere uye olmuş dersiniz kardeşim size ne adamın nerde oldugu bu memlkete musluman olmak sucmu suc degil diyeceksiniz o zaman niye hemen ne biçim memleket diyorsunuz buda benim yorumum cevap vermek zorunda degilsin :queen::queen: ama cevap hakı dogdumu bilmiyom :queen:

Moderatör tarafında düzenlendi:
bazen terimleri anlamakta güçlük çekiyorum.
şimdi kenan diyanetsporlu oldu diye daha mı müslüman oldu ya da b-spordan lisansını alsa daha mı az müslüman olacaktı ?
diyanetspor çatısı altında olmayanlar daha mı az dindardır?
adapazarı mekkedir de muğla roma mıdır ?
anlaşılan o ki kenanın ŞAHSİ kararı bazılarının hoşuna gitmemiş. bazıları da kararı haklı gösterebilmek uğruna resmen sıvamışlar. Bu adamın kendi hayatı kendi kararı.
spor evrenseldir. Her ne kadar zorlasanız da din, dil, ırk, cinsiyet gibi ayrımlarla yürümez. bu ayrımlar henüz insanlık kültüründen nasibini alamamış kimselerin kendi kalıplarından ibarettir. (misal) NBA seyrederken basketbol oynayan zencileri değil basketbol oynayan insanları görürüz,
CAt stevens amca ilahi söylüyor diye sesi çirkinleşmemiştir, bilakis daha bir dinlenesidir. en fazla benim tarzım değil dinlemezsiniz ama lütfen insanların tercihlerine ve hayatlarına saygı duyalım. Nasıl ahlak denilen mereti getirip de sadece alkol ile özdeşleştirmememiz gerektiği gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar