Kenan Sofuoğlu: Bebeğim uyanamıyor dua edin

30167775.gif

Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, beyin kanaması geçiren ve halen yoğun bakımda olan 4 aylık oğlu Hamza için dua istedi.

14 Mart'ta dünyaya gelen ve 2 Mayıs’ta Alanya’da beyin kanaması geçiren minik Hamza, özel bir hastanede ameliyat edilmişti.
Halen tedavisi süren oğlunun ellerini öperken çektirdiği fotoğrafı sosyal paylaşım sitesinde paylaşan Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, tekrardan dua istedi.
Sofuoğlu mesajında,
“Hamza'nın son durumunda çok şükür kötüye gidiş yok fakat umutla beklediğimiz solunumu hala yok ve uyanamıyor dualarınızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

30173089.jpg

Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Hamza, 14 Mart'ta dünyaya gelmişti.

kaynak
Hürriyet

bu adam cok fena ya ben rizeliyim her sen burda formulaz oluyo tahtali araba yarisi köyde gelimsti gecen yaz supersport yesil bi motoru vardi cross tipi ya adam daracik yollada bir basiyor bir gidiyor hey anasini fena ya

Bebeğe şifalar diliyorum.

bu adam cok fena ya ben rizeliyim her sen burda formulaz oluyo tahtali araba yarisi köyde gelimsti gecen yaz supersport yesil bi motoru vardi cross tipi ya adam daracik yollada bir basiyor bir gidiyor hey anasini fena ya

Bu edebiyat şaheseri yazıyı görünce nedense aklıma başka Rizeli tayyip geldi :bounce:

Son düzenleme:
Bende üzüldüm kardeşlerini kaybetmesinin imtihanı inşallah çocuğuyla da artmaz Allah yardım etsin

Son düzenleme:
Çok üzüldüm.. yazık ufacık daha çok ufacık... :pale: En kısa zamanda sağlığına tekrar kavusabilir

benim kızmda 15 martta dogmustu. kenan hamzasını kucagına aldıgında sıra bizde demiştim çok iyi hatırlıyorum o günü ve hamza rahatsızlandıgından berı takip ediyorum durumunu.inşallah Allah anne ve babasına bagıslayacak tekrardan kolarına alıp sarmalayacak kenan.dualarımız tabiki sizlerle. kenanı çok iyi anlıyorum Allah yardımcısı olsun.

Allah yardımcısı olsun yavrucağın. En kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyorum.

Allah mübarek günlerde Hamzaya da yardım eder inşallah. babası gibi kendisinin de hayatı zorlukla başladı inşallah onun için sağlıklı huzurlu bir gelecek olur. Allah Şafi ismiyle şifa verir inşallah.

Heybetinden yürüyüşüyle ölümü korkutan HZ Hamza'nın hatırına,Rabbim inşallah bu Hamza bebeğe de onun gibi güç kuvvet verir de,en kısa zamanda dimdik ,sapasağlam olarak anasının ,babasının kucağında gülümser etrafa...
Allah Şafii dir,yani şifa verendir...

Allah yardımcıları olsun Allah kimseyi çocuğuyla sınamasın inş sağlığına kavuşacak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar