Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ALLAH rahmet eylesın insanın inanası gelmiyor .Ailesıne ve tanıyanlarına sabırlar diliyorum kısa da olsa bir muhabbetim olmuştu aklı fikri hep motordaydı yanındakılere genç arkadaşlara taktıkler verıyordu .üzüldüm doğrusu
Kemak MERKİT'e VEDA....
8 Eylül 2012 tarihinde Levent Camiinde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılınacaktır. Defin işlemi Kilyos Mezarlığında gerçekleşecektir.
Kemal Merkit gibi bir ustanın vefatı ,hele ki motor kazasıyla hayatını kaybetmiş olması camia için derin bir yara ve kayıptır.
Allah (cc) rahmet eylesin
allah rahmet etsin mekani cennet olsun işallah.....
kemal abimiz motosiklet camiamizin efsane taşlarından birisi olarak
yerini almiştır ve daima aramizda yaşatilacaktır
Alçak gönüllü ve mütevazi yapısından ödün vermeyen,
motosiklet sporuna katkıları tartışılamayacak boyutta
olan Kemal Merkit'e; Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve
yakınlarına da baş sağlığı dilerim..
Allah rahmet eylesin.Bilgisayarın olduğu odaya girişte kapıda imzaladığı bir afişi var.Odaya her girişimde karşımda duruyor.Ve artık kalbimizdeki yerini aldı.Allah sevenlerine sabır versin.Sporcu olmanın erdemine sahip bir insandı.
Pisi pisine vefat etmiş Allah rahmet eylesin 2 yan yana giden motorcuya carpmak nası bi iştir bir türlü cözemedim Allah yakınlarına sabır versin cok üzücü bi durum ansızın ve cok talihsiz