Kemal Coşkun "Achille" ve Nişanlısı Hande Diker'i Kaybettik Başımız Sağolsun

çok kötü kaza olmuş....rabbim abimize bolca rahmet eylesin güler yüzlü bir insanmış....yakınlarına sabır versin...yaralı ablamızada rabbimden acil şifalar dilerim...çokkk dikkatli olalım arkadaşlar....

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
ÖNCE KAMYONA SONRA BARİYERE

[IMGL]http://resimler.haberler.com/haber/932/once-kamyona-sonra-bariyere_o.jpg[/IMGL]TEM’de bir araç tarafından sıkıştırılınca motosikletiyle önünde giden kamyona, ardından da bariyerlere çarpan Kemal Coşkun öldü. Kız arkadaşının ise bacağı koptu.

TEM Otoyolu Samandıra sapağında önceki gün 17.00 sıralarında plakası alınamayan bir araç tarafından sıkıştırılınca, geçen yıl aldığı, 34 DR 3756 plakalı Yamaha Fazer motosikletiyle önünde giden kamyona arkadan çarpan Kemal Coşkun (32) hayatını kaybetti. Yol kenarındaki bariyerler, motosikletin arkasında oturan, üzerinde tam korumalı giyisiler bulunan Hande Diker’in ise sağ bacağını dizinin altından kopardı. Diğer bacağında da kırıklar olan Hande Diker (31), Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Annesi telefonla aradı

Kazadan hemen sonra, bir pazarlama şirketinde çalışan Kemal Coşkun’un cep telefonu çaldı. Arayan annesi Zeynep Coşkun’du. Telefonu açan polis memuru, "Merak edecek bir şey yok. Oğlunuz kaza geçirdi. Hafif yaralı, hastaneye götürüyoruz" dedi. Zeynep Coşkun, acı haberi hastanede aldı.

2 teker ruha işler

Motosiklet tutkunu akadaşları, www.motordelisi.com adresindeki sitede "Rüzgára karşı koşmamışsan, onunla esmeyi bilemezsin; Henüz motora binmediysen, yaşıyorum diyemezsin", "4 teker bedenine, 2 teker ruhuna işler", "Ne kahrın çekiliyor ne senden vazgeçiliyor. Gülü seven dikenine katlanır" mesajları gönderdiler.

Kaynak: Hürriyet

------------------------------------------------------------------------------

fft16_mf196064.Jpeg

Önce kamyona sonra bariyere çarptı

Bir aracın sıkıştırdığı motosiklet kamyona çarptı. Sürücü Kemal Coşkun ölürken, kız arkadaşı Hande'nin bacağı koptu. Coşkun'un annesi acı haberi telefonda polisten öğrendi

Kemal Coşkun (32), en büyük iki tutkusu, motosikleti ve kız arkadaşı Hande Diker ile tura çıktı. TEM otoyolu Samandıra sapağında plakası alınamayan bir otomobil sevgilileri sıkıştırdı. Coşkun'un kullandığı motor, öndeki kamyona çarparak hurdaya döndü. Yola savrulan Kemal Coşkun olay yerinde ölürken, Hande Diker'in sağ bacağı dizinin altından koptu. Yoğun bakıma alınan kadın hayati tehlikeyi atlattı.

EN ACI GÖRÜŞME

Coşkun ailesi acı haberi tesadüfen öğrendi. Yemeğe gecikip gecikmeyeceğini sormak için oğlunu arayan anne Zeynep'in telefonuna polisler baktı. Telefonu açan polis memuru, endişe içindeki anneye oğlunun kaza geçirdiğini ancak önemli bir şeyi olmadığını söyleyerek hastaneye gelmelerini istedi. Hastaneye koşan aile oğulların ölüm haberiyle yıkıldı. Kemal Coşkun'un cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Gümüşhane'ye gönderildi.

Kaynak: Milliyet

Son düzenleme:
Bunun yeri burasımı bilmiyorum ama başlangıç için buraya yazmak zorunda hissettim kendimi bu nedenle öncelikle herkesten özür diliyorum.

Daha öncede coq isimli abimiz yazmış hep aramızdan birilerini kaybedince duygularımız dağlanınca saman alevi gibi 3-5 günlük bir tepki veriyoruz sonra hiç birşey yapmadan sesimizi duyurmadan üzüntümüzü, aramızdan birini kaybetmenin acısını ve neler hissettiğimizi motordan bi haber olan insanlara anlatmadan konuyu kendimiz kapatıyoruz. Her seferinde ne yazıkki bu böyle kendini tekrarlıyor.

Arkadaşlar,

2 Tekerin ruhundaki asilik, tepki ve sürüden ayrı duruş nerde.... Birlik beraberlik sevgi saygı ve sadakat nerde... Lütfen düşünün bizim başımıza böyle bir feci bir kaza gelmedi ama yarın veya bugün akşam işten dönerken gelmeyeceğinin garantisi yok. Biz birşeyler yapmadıkça "Motosikletleri Farkedin" demek yetersiz. Motor kullanan veya kullanmayan sokakta karşılaştığınız kaç kişi bu kampanyadan haberdar lütfen söyleyin.

Elimizde belki çoğu sivil toplum kuruluşunun elinde olmayan müthiş bir organizasyon aracımız var. Herkesin bir arada olduğu motor kullanan ve motor heveslisi bir sürü insanın birlikte paylaşımda bulunduğu forum sitelerimiz var ve eminim bir toplu sürüş planlansa benim haberim yoktu diyecek biri olmaz.

Az önce bir arkadaş söylemiş "Ağlamayan bebeğe meme verilmez" diye eğer motosikletler olarak fark edilmek istiyorsak insanların bizi fark edeceği birşey yapmamız lazım.

En uygun olarak gözüken trafiğin nispeten daha sakin olduğu bir pazar günü uzun gerçekten uzun ve ses getirecek içinde haber değeri olacak bir toplu sürüş yapmamız lazım. Ne kadar uzun bir konvoy yaparsak o kadar ses getirir. Burda şiddetten trafiği aksatmaktan diğer insanları rahatsız etmekten bahsetmiyorum. Sadece "A" noktasından "B" noktasına çok çok uzun bir konvoyla yapılacak toplu bir sürüş. Çok zor değil arkadaşlar 1-2 ay önceden sabit başlıkla bütün sitelerde duyurulursa arzu edilen sesi çıkarabileceğimizi düşünüyorum.

Birlikte gezilere çıktığımız sohbet etmekten bilgilerimizi paylaşmaktan keyif aldığımız abilerimizi kardeşlerimizi yollarda yitirmeyelim.

Yöneticilerin gözünde 3-5 tane motorcu değil ne kadar kalabalık ve büyük bir topluluk olduğumuzu göstermemiz lazım. Yol yaparken bariyer koyarken göz ardı edemeyecekleri kadar fazla olduğumuzu göstermemiz lazım.

Sevgili adminimden ricam neler yapabileceğimize dair tartışabileceğimiz tarih gerekli izinler güzergah ve diğer sitelerle bilgi paylaşımında bulabileceğimiz ana sayfaya siteye giren diğer insanların görebilecekleri bir yere bir başlık açılması.

Herkese saygılar.

Tekrardan kaybettiğimiz abimizin ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dilerim. Yaralı arkadaşımıza acil şifalar.

Haberi bu sabah Gazeteden ogrendim Basımdan aşağı kaynar sular dokuldu.
Hepimizin başı sağ olsun ALLAH kederli ailesine sabır versin.

inanmıyorum ya daha yeni okumuştum arkadaşlar yeni fazer aldım çok mutluyum mutluluğumu sizlerle paylaşmak istiyorum yazmıştı şimdi ise aramızdan ayrılmış allahım hayat nekadar pamuk ipliğine bağlı... allah sana rahmet eylesin kemal abi mekanın cennet olsun tüm yakınlarına sevenlerine allah sabırlar versin

allah rahmet eylesin ailesine sabır versin hayali bi insanın sonu olabiliyo.. .

Başımız sagolsun. Allah sevenlerine sabır versin; versinde nereye kadar bir ülkede motorcuyu hayattan koparmak için bukadar uygun koşullar varken hala daha motosikletlileri suçlamak ve o motorcuları öldüren bariyerlerle ilgili olarakta"avrupa standartlarında" diyerek işin içinden sıyrıldıkları düşünmeleri beyinlerine oksijen gitmediginin en büyük göstergesidir.:pr:

Allah rahmet eylesin, bütün yakınlarına Allah sabır, dayanma gücü versin...

haftasonuna gelecek şekilde bir sürüş organizasyonu yapılsın. hiç mi gazeteci yok aramızda? ben en az 3 arkadaşımla gelirim. iş güç malum, hafta içi insanın telefona bakacak vakti yok. biliyorum çoğu kişi için böyle. ama birileri, birileri....fedakarlık edip bir organizasyon düzenlerlerse, katılmıyorum demek için çok bahanemiz kalmaz değil mi? benim şahsen durumum ve de elimden gelen bu. motora yeni başladım, TEM, E-5 gibi yollara çıkmaktan özenle imtina ediyorum kendimizi bilelim, bu işten para kazananlar ya da hobi olarak motor kullanan arkadaşlar...gün birlik olma günü. bir rota belirlensin (eminönü-rumeli hisarı // Kadıköy Bağdat caddesi gibi) herkes çıksın yola. motoru dikkatle sürüyorum, ama bir angut, bir hayvan, konuşmayı dahi beceremeyen cahil bir öküz ya da eğitimli bir ayı tarafından öldürülmek istemiyorum. saygılarımla...

arkadaşlar durum ciddidir lütfen kemal abinin yadigarını iyi bakLIM kan olayında çok hassas olun çünki böbreklerde sorun olduğu için kan lazım lütfen hassasiyet

çok üzüldümm çok acı bidurum ALLAH gani gani rahmet eylesin hastanedeki arkadaşımızada ALLAH acil şifalar versin:pale:

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun allah hande yengeyede acil şifalar versin........ İÇİMİZ YANIYOOORRR

not: Mete Han mesajı

mete_han' Alıntı:

"heyy Kemalime bak be...ulan yakışıklı adamsın be..fena değilsin yani...Tek teker Kemal dicem artık sana...senide sağlam tokatladım Dönüşte he...eee eski mobiletcilerden kim kaldı..Deli Bekir Mete Handro kaldı..."

yazmışım o gün sana dair...bu fotonu bile ben çektim Koca Kemal ...ölüm yakıştımı sana...ölmek kime yakışır başkanım...nettin yav sen...benim canımı sıkma hadi çık gel bunların hepsi tatsız bir şaka olsun...bu bir organize şaka olsun biraderim...hadi kardeşim akıcaz alemlere...

fazer senin neyin be abi...falconla kral gezerdik biz...aldın fazeri yenge varken benlemi gezcen tabi...falcona niyetlendik ama Süleyman Memnun tekkesine girdiği için makina huylandım almadım tabi...yahu 3 gün önce mesajlaştık vayy kardeşim diye cevap attın...aveya geçtim ya 600 dakşika bedava görüşmem vardı be abi...neden aramadımda mesaj çektim diye hayıflanırım...fazeri aldın dötün başın oynadı diye takılırdım güler geçerdin...aramaz oldun be Kemal...kış gelince hep böyle olurmuş...yahu komşuyduk ikimizde Leventte çalışıyorduk bi çayını içemedim lan...kaç kere gel dedinde otopark bulamayıp üşendim salladım seni...senin arkandan derdikki tencere kapağını buldu diye...iki güeç yüzlü güzel yüzlü deli birbirini buldu dedik...dedikodunu yaptık arkandan Kemalim...

abi böyle şakamı olur...bak bizimde kalbimiz var...hadi çok üzdün bizi...bak yengede seni bekler...üzme bizi...hadi adamım çık gel...yazın akıcaz yine Çınarcığa...ben ekicem adamlarımı ikimiz gitcez gel...sen yeterki gel...

dscn1151xk4.jpg

dscn1152fe8.jpg

dscn1164pn5.jpg

dscn1167fb9.jpg

dscn1176vu2.jpg

dscn1188vb6.jpg

spa0097kb6.jpg

spa0101fl7.jpg

spa0102ho4.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar